Minu nimi on Patrice ning ma olen juuksur-stilist ja barber (meestejuuksur, habemeajaja). Rahvuselt olen prantslane, pärit Bretagnest. Eestis olen elanud 10 aastat.

2. Kui pikalt oled pidanud juuksuriametit?

Õpinguid alustasin ning juukseid hakkasin lõikama aastal 1991. Kui olin 24- aastane, avasin oma esimese juuksurisalongi.

3. Kus oled omandanud kõik enda oskused?

Ma õppisin Pariisis, koolis nimega Jean Louis Desforges. Minu juukselõikustehnikad ja meetodid annavad väga loomuliku tulemuse ning teevad stiliseerimise lihtsaks. Samuti ei ole klientidel hiljem soengu sättimisega mingeid probleeme.

4. Kas juuksuriks saamine on alati olnud sinu unistus?

Kui olin teismeline, tundsin suurt huvi moemaailma ning inimeste kaunimaks muutmise vastu. Ilus juukselõikus loob inimesele hea meeleolu ning annab talle kauni vormi.

5. Millised on sinu kliendid?

Minu kliendid on nagu mina: vabad, kuid samas veidi nõudlikumad- õrna ja elegantse stiiliga. Tavaliselt tulevad nad minu juurde, sest nad tahavad, et neid kuulataks. Nad soovivad olla nemad ise. Konsultatsiooni käigus pööran ma erilist tähelepanu sellele, et tunda ära, millist stiili nad tahavad.

6. Millised juuksetrendid on hetkel moes?

Valikuid on palju: naistel pikad või poolpikad juuksed; tukaga, õhukesed, sirged või ühele küljele sätitud. Värvid on endiselt külmad, metallikad või pastelsed. Meeste seas on populaarneundercut (näide pildil- juuksed külgedelt/alt maha aetud) soeng ja teravad jooned ning jõuline struktureeritud nägu koos habemega- suure või väiksega aga mitte kunagi sassis.

Thaya

7. Mis on parim osa sinu töö juures?

Rahulolu sellest, et saan inimesi õnnelikuks teha! Samuti kontakt inimestega ja uute sidemete loomine.

8. Mis on kõige raskem osa töö juures?

Saavutada seda, et inimene oleks tulemusega tõesti väga-väga rahul.

Thaya

9. Jaga meiega mõnda huvitavat või naljakat situatsiooni, mis su töös juhtunud on.

Neid on palju, kuid kord tuli üks kena daam minu juurde otsi lõikama ja lahkus salongist täiesti uue välimusega! Algul oli ta arg, pelgas suuri muutusi ning ei julgenud olla see, kes ta olla tahaks. Salongist lahkus ta aga lühikeste vasekarva juustega ning tugeva meigiga. Kunagi ei tea, mida klient tegelikult tahab. Seepärast võtan ma igat klienti kui uut, isegi, kui ma tunnen seda inimest juba 10 aastat.

10. Kus sa end kümne aasta pärast näed? Millised on su tulevikuväljavaated?

Eestis ja Prantsusmaal, ning reisimas. Erinevad kultuurid inspireerivad suuresti ning ma usun, et see aitab palju ka loovusele kaasa. Lisaks sooviksin rohkem teisi juuksureid koolitada ning loomulikult pakkuda klientidele aina paremat kvaliteeti.

Thaya

Kui soovid Patrice tegemistega kursis olla, siis jälgi teda kindlasti Facebookis: Patrice Daniel- French Hair Artist, Educator. Kliente võtab ta vastu teisipäevast laupäevani Thaya Shop&Salon’is, Foorum keskuses, broneeri siin.

Jaga
Kommentaarid