Võlujõud seemneõlidest

Oils of Life nahahooldussarja imejõud peitub seemneõlides- kolme mandri, kolm väärtuslikumat ja võimekamat naturaalset seemneõli, mis on tuntud oma toitainete rikkuse ja erakordsete taastamisvõimete poolest juba iidsetest aegadest alates. Seemenõlid on puhtad ekstraktid, mis äratavad su näonaha taas ellu. Seeme on see, millest saab alguse uus elu.

The Body Shop näonaha- ja kehahoolduse ekspert Vanda Serrador kinnitab, et õlidel on kõige imelisem efekt meie jumele, see tuleb õlide kõrgest afiinsusest nahaga reageerimisel. See on silmnähtav kuidas nahk lööb särama, naha elastsus taastub ja tuhm näonahk ärkab taas elule.

Näoveed, geelid ja kreemid

See kerge näovesi päevaseks kasutamiseks annab kohese efekti, aktiveerib näonaha ja valmistab teda ette päevaseks hooldusrežiimiks. Kerge tekstuur imendub kiiresti ja jätab näonaha mõnusalt pehmeks mitte aga kleepuvalt õliseks. Enne kasutamist raputa pudelit, pane paar tilka õli näpuotsale või vatipadjale ning kanna näonahale igal hommikul või õhtul peale näo puhastamist, enne näoõli, seerumit või kreemi.

The Body Shop on väljatöötanud näoõli päevaseks kasutamiseks. Toode elustab intensiivselt näonahka ja võitleb vananemise tunnusmärkidega näonahal. Taaselustav näoõli kaob täielikult sinu näonaha sisse, jättes naha siidiselt pehmeks ja mitte kleepuvaks. Sobib ka õrnale näonahale.

Näonaha niisutajat vahetades peavad inimesed olema teadlikud oma näonaha omapäradest, võtma arvesse oma elustiili ja kliimat, milles viibivad. On väga oluline endale teadvustada, milline on sinu näonaha tüüp ja milline on naha seisukord, kas sinu näonahk on üle- või alaniisutatud. Nüüd on võimalus valida vastavalt oma vajadustele, kas värskem geelkreem või intensiivsemalt niisutav kreem.

Intensiivselt näonahka taaselustav kreem mikropärlitega, imendub kohe sügavale naha sisse, tundub nahal kerge ning ei jää kleepuma. Nahk tundub toidetud, elastsem ja siledam, pärast nelja nädalast kasutamist on vähenenud näonaha vananemise ilmingud.

The Body Shop eksperdid soovitavad kasutada tooteid koos unikaalse näomasseerijaga. Vaata videost, kuidas saavutada parimaid tulemusi.


Teeme koos midagi olulist

The Body Shop on pühendunud kõige elava kaitsmisele, säilitamisele ja elu rikastamisele. Kui valid Oils of Life näohoolduse, aitad meil seemne mulda külvata ja teed koos meiega midagi olulist. Koostöös World Land usaldusfondiga plaanib The Body Shop külvata miljon seemet Cerro Blancosse Ecuadoris, et kaitsta kohalikku bioloogilist mitmekesisust.

Rohkem infot leiad SIIT


Jaga
Kommentaarid