Foto: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Halle Berry
Halle on oma signatuurse pixie-soengu välja kasvatanud vahetanud selle keskmise pikkusega lõikuse vastu – kuid see on kõike muud kui tavaline! Heledamad salgud lisavad juustele tekstuuri ja soengu pikkus rõhutab perfektselt tema näojooni.


Foto: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Mindy Kaling
Burgundia-tooni salgud üle terve pea lisavad naise juustele liikuvust ja toonile sügavust. Pehmete laines juustega loob sügavam värv illusiooni ka tihedmatest juustest, isegi sellise poolkinnise soengu puhul.


Foto: Larry Busacca/Getty Images/Glamour/AFP

Amy Adams
Alles see oli, kui tema juuksed olid palju-palju heledamad... Selline punane toon rõhutab suurepäraselt jumet. Kui sa ei suuda otsustada, kas olla blond või brünett, on punane suurepäraseks „vahepeatuseks“.


Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images/FIJI Water/AFP

Katie Holmes
Backe soovitab jumekatel ning kergesti päevituva nahaga naistel valida kuldse alatooniga tume juuksevärv. Katie on heaks näiteks. 


Foto: MAVRIXONLINE.COM

Nicole Richie
Kui sa oled kuulsus (või Marge Simpson), võid oma juuksed ka siniseks värvida. Ülejäänutele soovitame jääda siiski musta juurde (samas sinaka varjundiga võid eksperimenteerida küll).


Foto: MAVRIXONLINE.COM

Katy Perry
Katy kuulub Nicole'iga peaaegu samasse kategooriasse, kandes musta juuksevärvi – kuid jälgi, et hoolitsed alati oma jume(stuse) eest. Must juuksevärv ei armasta siniseid silmaaluseid ega kahvatuvalget nahka...


Foto: AP Photo/Rick Rycroft

Allikas: Redbook