NLY Golfwear loojad Liis Kangur ja Nelli Nilson. Foto: erakogu

Ajakiri Golf uuris Nelli Nilsoni käest, kust tekkis idee hakata ise golfiriideid valmistama ja millist tagasisidet idee teostus on leidnud.

Meie oma kodumaa golfiriided … see üllatab! Kust tekkis idee hakata just golfiriideid tootma?

Mõte golfiriideid disainima ja tootma hakata tekkis mul tegelikult juba 5-6 aastat tagasi. Eelkõige oli selle ajendiks enda soov golfirajal naiselikumalt ja mitmekesisemalt riietuda. Lisaks paelus mind võimalus seeläbi oma tööelu lemmikhobiga ühendada. Kuna ettevõtmine tundus suur, siis aastaid elas see mõte vaikselt mu peas, aeg-ajalt siiski end meelde tuletades. 2014. aasta alguses juhtusin mõtet arutama oma hea sõbranna Liisiga, kellega koos kiirelt otsustasime, et nii huvitav plaan tuleb lihtsalt teoks teha! Ja juba läinud aasta juulis saime uhkusega NLY Golfweari esimest väikest kollektsiooni esitleda.

Olete välja andnud juba kaks kollektsiooni, millest üks ka 2015. aasta näidiskollektsioon. Kirjeldage oma loomingut ja seda, kuidas see vastu võeti.

2014. aasta kollektsioon võeti hästi vastu, mille eest oleme väga tänulikud oma esimestele klientidele ja üldse Eestis golfiga seotud inimestele, kes on meid algusest peale väga toetanud – sügav kummardus teile kõigile!
2015. aasta näidiskollektsioon koosneb kolmest osast, mida kõike ühendab naiselikkus, mis koos funktsionaalsusega ongi NLY Golfweari põhilisteks märksõnadeks.
Esimene teema on Golfing Wawes, mille tumesinise- ja valgetriibulise ning valge kombinatsioon on inspireeritud veest ja selle rollist golfimängus. Teemakleidid sobivad ühtviisi hästi nii golfirajale, kuid miks mitte ka kuumal suvepäeval merel sõitmiseks.
2015. aasta teine teema on Romantic Pique, mis on üles ehitatud ideele, et pikeekangas on justkui golfiriietuse alustala. Tegemist on kollektsiooni kõige klassikalisema osaga, mille tooteid kaunistavad väikesed romantilised detailid.
Kolmas teema järgmise aasta kollektsioonis on Floral Beauty, mis on pühendatud ilusale loodusele, mis meid golfirajal ümbritseb. Särav lilleline kangas, mis on selle teema põhiliseks kandvaks jõuks, muudab kõik oma kandjad otsekui kauniteks lilleõiteks.
Kõik NLY Golfweari tooted on õmmeldud kvaliteetsetest spordikangastest, seega ei ole need mitte lihtsalt ilusad, vaid ka väga mugavad kanda.

Milline on teie enda suhe golfiga?

Läbisin algkursused 2006. aastal ja sellest ajast tegelengi suhteliselt aktiivselt mänguga. Olen EGCC liige ja aasta-aastalt naudin üha rohkem seda võrratut mängu. Sõbranna Liis omab samuti green card‘i ning on golfiga veidi tegelenud, kuid põhiosas on ennast seni tennisele pühendanud. Uue ettevõtmise raames oleme aga juba kokku leppinud, et ka teda hakkab järjest rohkem NLY kaunites golfiklietides golfirajal nägema.

Teie eesmärk on pakkuda naistele võimalust muuta golfimäng veelgi kaunimaks ja nauditavamaks läbi oma loometöö. Kust NLY Golfweari tooteid osta saab? Kas valmistate ka eritellimusel?

Eestis saab osta otse meie käest. Hetkel on tooted müügil kodulehe kaudu ning möödunud aastal käisime nendega mitmel golfivõistlusel kohapeal ning plaanis on koostöös Eesti Golfi Liiduga jätkata ka sel aastal. Algaval hooajal on plaan Tallinnasse leida väike kontor või esindus, kus meie klientidel oleks mugav tooteid proovimas ja sobivusel soetamas käia. Täpsemat sellekohast infot jagame oma kodulehel ja Facebookis. Ka eritellimusi oleme valmis vastu võtma, eriti kui ollakse huvitatud omanäolistest toodetest kollektiivile. Kuna oleme hästi kättesaadavad nii e-maili kui telefoni teel ning Eesti on tegelikult ju mõnusalt väike, siis iga mõtte ja plaaniga soovitame julgelt meie poole pöörduda, küll juba koos midagi head välja mõtleme ja ära teeme!

Allikas: Ajakiri Golf
Vaata lisa www.ajakirigolf.ee