1. Kombineeri 3/4 pükse kontsakingadega
Victoria armastab kontsakingi ning madalate jalanõudega kohtab teda harva. Sel hooajal moes olevaid 3/4 pikkuses pükse võikski aga kanda just kontsakingadega, sest nii kindlustad selle, et jalad on visuaalselt pikad!

2. Rõhk olgu siluetil
Miski ei tee sinu riietust elegantsemaks kui rõivad, mis kallistavad figuuri. Seejuures tasub meeles pidada, et sihvakust lisab just must värvitoon!

3. Värvid toimivad kõige paremini, kui neid omavahel segada
Leia endas julgus kombineerida tugevaid värvitoone! Victoria küll mustreid väga ei armasta, aga puhtaid värvilisi toone leiab tema garderoobist kuhjaga.

4. Tee tutvust meeste garderoobiga
Meestelt laenatud lõiked on elegantsed ja lisavad outfit-ile kindlasti isikupära. Kui ese tundub liiga maskuliinne, lisa sellele naiselik kingapaar!

5. Parim aksessuaar? Päikeseprillid!
Kui tunned, et riietuse juures on midagi puudu, lisa sellele üks paar päikeseprille - rohkem aksessuaare ei lähegi sul tarvis! Kuigi Victoria eelistab klassikalisi prillimudeleid, lähtu sina neid valides nii omaenda näokujust kui ka maitsest.

6. Must on igavesti moes
Eestlaste lemmikvärv must on õnneks alati stiilne ning üks väike must kleit ei vea sind ka kunagi alt!

7. Kanna jakki õlgadel
Kui ilmaolud lubavad, tõmba jakk hoopis üle oma õlgade - seda trikki kasutavad paljud moeinimesed, sest see lisab riietusele rohkelt iseloomu ja teeb selle põnevamaks.

8. Värviline klassika
Sul võib kapis rippuda kasvõi 10 sarnase lõikega kleiti, kuid kui need on erinevat värvi, tundub sul alati midagi uut seljas olevat. Igal värvil on erinev toime ning üldmulje jääb igakord erinev.

9. Vöö teeb imesid
Lõviosa Victoria kleite on keskelt vööga kokku tõmmatud - haara sellest nipist kinni, sest see teeb sinu piha visuaalselt peenemaks ja annab riideesemele hoopis uue vormi.

10. Toon-toonis
Vahepeal vaadati toon-toonis riietusele viltu, kuid nüüd on sellest jälle suur trend saanud. Dubleeri kleidivärvi julgelt ka aksessuaaridesse ning ära karda üleni samas värvitoonis kodust välja astuda!

Fotod: Scanpix