Usu või mitte, aga juuksed kannavad parfüümi palju kauem kui nahk – ole vaid doseerimise kogusega ettevaatlik. Ära piserda parfüümi otse juustele (selles sisalduv alkohol kuivatab juukseid), vaid lase seda juukseharjale ja kammi seejärel juuksed – nii kandub lõhn õrnemalt ja ühtlasemalt juustesse.

Kõrvatagused

Nagu su randmed, on ka kõrvatagused pulsipunktid, kus veenid on nahale väga lähedal – see omakorda tekitab soojust, mis aitab parfüümil paremini esile tulla. Samuti, kui kannad ehteid ja oled seni harjunud parfüümi kaelale piserdama, siis võiks kõrvatagused olla üheks alternatiiviks. Parfüüm võib su kaelaehte rikkuda…

Alaselg

Hea variant kanda parfüümi ilma, et see sulle või neile, kellega suhtled, “otse näkku” pahvataks. Alaseljale parfüümi piserdades “hõljub” see sinuga kaasas, kuid palju tagasihoidlikumalt kui muidu…

Küünarnukkide siseküljed ja põlvede tagused

Taaskord – alternatiiv randmetele! Nii küünarnukkide siseküljed kui põlvede tagused on samuti pulsipunktid, kus parfüüm soojusega “mängima” hakkab. Ükskõik, millisele kehapiirkonnale sa ka lõhna ei piserdaks, jäta meelde, et keha eelnevalt niisutava kreemiga niisutaksid. Nii püsib parfüüm nahal eriti kaua.

Naba

Liv Tyler näppas selle nipi oma isalt Steven Tylerilt, kes võtab paar tilka parfüümi sõrmedele ja tupsutab seda siis kaenla alla ja… nabaauku!

Allikas: Marie Claire