Poolsaapad

Poolsaapad sobivad kokku nii pükstega kui seelikuga, olles seetõttu väga praktilised. Kui teil on klassikalised poolsaapad juba eelnevatest aastatest olemast, siis võiksite nüüd kaaluda millegi erilisema soetamist – kuna hooaeg tuleb pikk, on hea, kui teil on mitmeid variante, mille vahelt hommikul valida.

Need saapad meenutavaid teile kummikuid? Aga vaadake, millisel laiuskraadil te elate – vihm on sagedasem külaline, kui enamikule meist meeldiks! Saapad Vagabond 99,99 (ABC King)

Kes ütles, et sügisel päike ei paista? Ärge laske isegi siis, kui taevas on pilves, päikesel looja minna ja särage näiteks kandes selliseid kollaseid iludusi! Saapad Vivian Vau 158.- (Vivian Vau)

Hoogsal sammul

Kevad-suvel end jõudsalt ilmutanud tennise- ja tossutrend on valdav ka sügisel – ja mis saaks meil selle vastu olla, et punktist A punkti B võimalikult mugavalt saaks kiirustada. Kui suvised tossud läbi kantud, soetage nüüd uued ja ajakohasemad.

Mustad tossud on klassika, viies teid nii hommikul tööle kui pärast tööd trenni-toidupoodi-kinno. Raske on leida igapäevast riietust, millega need kokku ei sobiks. Tossud Ecco 134.- (Ecco)

Mis eristab sügistalve tosse suvistest jalavarjudest? Loomulikult paksus – need Espiriti tumepunased jalavarjud hoiavad teie jalad ka suuremat sorti sügisraju eest soojas. Tossud Espirit 89,99 (ABC King)

Kahe jalaga maa peal

Naised jagunevad üldjuhul kaheks – kontsainimesed… ja need, kes ei kanna kontsi kunagi. Kahe äärmuse vahele jäävad muidugi need, kes eelistavad päeval madalate jalanõudega ringi tuisata, õhtul aga kõrgekontsalistes kaunitaridega edvistada. Need kingad on madalad, mugavad ja ilusad. Võib-olla te ei tahagi enam kontsakingi kanda…

See saapapaar tõmbab hoobilt tähelepanu – hea näide, kuidas efektne saapapaar võib teie muidu tagasihoidliku rõivakomplekti sekundiga särama lüüa. Loomamustriga Saapad Il Mio 64,99 (ABC King)

Punased lakk-kingad sobivad teile ka siis, kui olete hingelt ülimalt praktiline inimene. Pealegi, veidi eristuda tuleb ainult kasuks. Kingad Vivian Vau 130.- (Vivian Vau)

Hõbedapuruga kaunistatud kingad löövad särama ka kõige tagasihoidlikuma kontorikomplekti, õhtustest rõivastest rääkimata. Hea viis väljendada oma moeteadlikkust ilma liigselt pingutamata. Kingad H&M 34,90 (H&M)

Edevuse laat

Iga naise jalanõuvalikus peaks leidma midagi erilist – selliseid kingi ja saapaid, mida kantakse vaid väga erilistel puhkudel ja väga eriliste rõivastega. Teil ei ole selliseid? Palun, siin on mõned variandid.

Erinevate materjalide kombinatsioon ja edevad kaunistused muudavad need kingad tõeliselt ihaldusväärseteks! Kingad Pepe Castell 199,99 (ABC King)

Hea näide, kuidas ekstaravagantsus ei pruugi mugavust sugugi välistada. Lillelised saapad Vivian Vau 198.- (Vivian Vau)

Argipäeval käevangu

Pilk moelavadele ja võib kindlalt öelda, et värvilised käekotid (ja värvide valik on tõeliselt lai!) on selle hooaja favoriidid. Kombineerige see värviliste sallide ja/või jalanõudega või kandke ühevärvilise riietusega, andes käekotile võimaluse tõeliselt särada! Milline on teie lemmik?

Uut käekotti valides tutvuge kindlasti ka kohalike nahakunstnike ja aksessuaaridisainerite loominguga – äsja on valminud näiteks Kadri Kruusi uus sügis-talvine kollektsioon. Te vaadake vaid seda roosat iludust…. Käekott Kadri Kruus 250.- (www.kadrikruus.com)

Selle hooaja üks moevärve, kalliskiviroheline on kandunud ka Ivo Nikkolo aksessuaaridele. Põnev värvikombinatsioon muudab selle nahkkoti tõeliselt ihaldusväärseks. Kott Ivo Nikkolo 299,90 (Ivo Nikkolo)

Klassikaline käekott annab stiilipunkte igale naisele. Absoluutne käekotiklassika. Käekott Liu:Jo 159,99 (ABC King)

Põnevad vormid

Teil on lai valik käekotte ning ihkate midagi erilist? Valige midagi järgnevatest!

Juba eelmisel hooajal tugeva trendina moepilti ilmunud seljakott mahutab mugavalt kõik vajaliku ja sobib eriti hästi näiteks jalgrattaga liiklejatele. Pealegi jätab selline kott käed vabaks – mugav valik. Seljakott BY:ME 39,99 (ABC King)

Selles käekotis on ühendatud põnev disain ja praktilisus. Õlakott H&M Studio 79,90 (H&M)

Peole kaasa

Pidulik käekott võib olla kogu piduliku rõivakomplekti staar, olles väga rikkalikult kaunistatud… või siis rabades oma lihtsusega. Tehke valik sõltuvalt oma eelistustest!

Kadri Kruusi minimalistliku joonega väike õlakott sobib nii pidulikul õhtul kui ka argipäeval kandmiseks. Kui saate endale lubada vaid üht kotti, siis kaaluge just sellise pretensioonitu klassiku soetamist. Käekott Kadri Kruus 125.- (www.kadrikruus.com)

Käekotid väikestele preilidele

Käekotte valides ärge unustage ka oma pisitütreid – sünnipäevad, klassiõhtud, teatriskäigud… Nu Nordikusse on jõudnud müügile värvilisest nahast käsitööna valminud minikäekotid, mis mahutavad raha ja õpilaspileti. Ja me ei imesta, kui need minikotid ka suuremate tüdrukute südame võidavad! Minikott Anneli Valtin 25.- (Anneli Valtin, Nu Nordik)

Allikas: LP