Silmad on aknaks meie hinge, seega on oluline, et need peegeldaks meie noorusliku olemust. Üks Rebecca lemmiknippe on kasutada naturaalset peitekreemi, mis on natuke heledam kui teie nahatoon, ning kanda see kulmude alla. Valida tuleb kas matt või õrna säraga toode, mida pehmelt kulmu all hajutada. Ettevaatus säraga, sest liiga palju pärlmutterjas sära annab vastupidise efekti!

#2 Kreem-kontuurimine

Kui oma nägu kirjeldades tuleb sulle järsku pähe sõna “lõtvunud”, siis ära muretse, appi tõttab kontuurimine! Ashley Rebecca soovitab kontuurimiseks kasutada kreemtooteid, mis jätavad nahale tervisliku kuma. Joonista õrn joon kõrvast huule servani ja hajuta pehme pintsli või sõrmeotstega. Korrda sama tehnikat lõuajoonel.

Näole helenduse lisamiseks kasuta valgustpeegeldavat särakreemi põsesarnadel, ninal ja ülahuule kohal. Kontuurimisega ei tasu aga liiga hoogu minna, sest ka see võib mõjuda hoopis vananevalt.

#3 Pinguldus

Ashley Rebecca avaldab saladuse: pingul, prinki nahka annab võltsida jumestusaluskreemiga. See pinguldab, valgendab, toidab ja jätab nahale ebamaise jume. Kanna see peale, oota viis minutit ja alles siis hakka kasutama jumestuskreemi.

#4 Täida poorid

Koos naha lõtvumisega võivad vananedes muutuda ka poorid suuremaks ja palju märgatavamaks. Ka seda muret võib kõrvaldada aluskreemiga, kui valida silikonipõhine toode, mis täidab poorid ning jätab näole loomuliku jume. Silikon võib samas ka ummistada poore, kuid regulaarse naha puhastamise ja koorimisega, ei tohiks seda probleemi tekkida.

#5 Väldi paksu kihti jumestuskreemi

Miski ei rõhuta kortse nagu liiga paks kiht jumestuskreemi, mis liigub ja kortsub koos näojoontega. Ashley Rebecca soovitab mitte üle pingutada jumestuskreemiga, kanda pigm vähem ja kasutada selleks niisket meigišvammi. Professionaalide vaieldamatu lemmikšvamm on The Beauty Blender. Samuti soovitab ta enne jumestusega alustamist veenduda, et nahk ei vaevleks veepuuduses. Selle vältimiseks on hea paar korda nädalas teha toitvaid maske.

#6 Vali hoolikalt tekstuure

Üldiselt jätavad kreemtekstuurid naha helendava ja nooruslikumana kui puudrid. Näiteks loomuliku põsepuna kandmiseks piisab kreemja toote õrnalt sõrmeotstega põskedele kandmisest. Lauvärvi puhul tuleks eelistada pehmeid matttekstuure, ja vältida metallik-sära. Need võtted aitavad hajutada teravat valgust näojoontel, mis ongi vananemismärkidest tähelepanu eemale juhtimise juures kõige olulisem. Mida rahulikum ja muretum on näoilme, seda nooruslikum!

Allikas: Byrdie