Värske ja energiline aroom valmistab sind ette lõpututeks võimalusteks, mida eesootav suurlinnasuvi sulle võib pakkuda. Mexx Summer is Now naisteparfüüm avaneb mahlaka pirni ja eksootiliste ananassilehtede kirvendava kombinatsiooniga. Päikesest suudeldud mirabell-ploomi sädelusest lõhna südames puhkeb lõppematult suvine meeleolu, millele lisandub freesia ja magnoolis kirkalt värelev bukett. Sensuaalse põhja kreemjas sandlipuu ja leebed muskusenoodid lisavad parfüümile killukese naiselikkust, mida peegeldab ka parfüümi roosa värv.

Mexx Summer is Now Woman (EdT 40ml 26 €)

Mexx Summer is Now meestele

Mexx Summer is Now Man erutab meeli spontaanse suveflirdiga kaasneva erutuse ja südalinnasuve värskusega.
Meeldejääv kompositsioon avaneb vürtsika pipra ja kardemoni aromaatselt rohelise kombinatsiooniga. Lõhna südame terviklikus aroomibuketis lisavad karge õun ja seedripuit maskuliinsusele karget rafineeritust. Patšuli ja ambranootide sensuaalne kombinatsioon annab selle omalaadse ja meeldejääva parfüümi põhjale sooja alustoe.

Mexx Summer is Now Man (EdT 50ml 26 €)

Juicy Couture Viva La Juicy Rosé

Juicy tüdrukud ihkavad alati enamat ning Viva La Juicy toob taas välja parfüümi, mis on sobiv igaks hetkeks ja elujuhtumiks.
Viva tüdruku vabast vaimust ja ülekeevast joviaalsusest inspireeritud Viva La Juicy Rosé lisab klassikalisele lõhnale värske alatooni. Kevadise toostina alati säravale Viva tüdrukule on Viva La Juicy Rosé mesiselt roosade õite vastupandamatu bukett, milles kihiseb vahutav tsitruseline täiuslikkus ning mida ümbritseb sensuaalse ambra hõõguv kuma.
Parfüümi avaakordi Itaalia mandariini ja Bartletti pirni värskelt puuviljased noodid põimuvad ühte jasmiini kroonlehtede pehme ja kastese aroomiga. Parfüümi südames õitseb valge pojengi ja valgeõielise jasmiini kõrval mesiselt õiteküllane kaukaasia roos, moodustades täiusliku buketi üliküllusliku keskpäevase aiapeo jaoks.

Juicy Couture Viva La Juicy Rosé (50ml parfüümivesi 68 €)

Salvador Dalí La Belle et l’Ocelot

See on lõhnakeelde ümberjutustatud “Kaunitari ja koletise” lugu, mis mõeldud vastupandamatu külgetõmbejõuga naistele. Sürrealistist Salvador Dali oli La Belle et l’Ocelot peategelasest, metskassist nii võlutud, et võttis ühe endale lausa lemmikuks… rääkimata täppide laenamisest oma välkakutsuvate rõivaste tarbeks.
Ülinaiselik ja läbipaitsev La Belle et l’Ocelot Eau de Toilette sobib suurepäraselt tundlikele, samas ka enesekindlatele naistele, kes teavad kuidas ühendada oma vabadusiha magusa armumänguga.

Salvador Dalí Eau de Toilette La Belle et l’Ocelot (EdT 50 ml 48 €)

Versace Eros Pour Femme

Glamuurist publitsev parfüümvesi esindab klassikalist luksuslikku parfüümimaailma, rabab oma sensuaalsusega jalust ja laseb sul end tunda tõelise armastusjumalannana. Iga päev!

Versace Eros Pour Femme (EdP 100 ml 129,50 €)

Moschino Chic Petals

Marjaselt ahvatlev ja tõeliselt vastupandamatu! Lillede ehe ilu ja uskumatu elegants väljendavad rõõmu ja spontaansusega rikastatud uuelaadset kergust. Moschino Chic Petals jätkab Oliivia, lihtsa ja tundliku naise lugu, kes suudab näha imet kõiges, mida loodus välja pakub.
Granaatõun ja metsmaasikas moodustavad lõhna mängulise ja särava tipu, mida võimendab punane ingver. Lõhna südame harutab lahti õhuline, lausa kristallõrn värsketest õitest lilleloor, ehteks sensuaalne punane orhidee. Hinnaline hinokipuu vaheldub elegantse iirise ja sametise muskusega, kinkides lõhnale seeläbi kirgliku ja kaasaegse lõppakordi.

Moschino Chic Petals (EdT 50 ml 61,90 €)

Versace Bright Crystal

Ttänapäevane klassika, kümne aastaga ikooni staatusesse tõusnud parfüüm on midagi, millega alati kindla peale välja minna – see lõhn teeb paljud naised üliõnnelikuks!

Versace Bright Crystal (EdP 50 ml 72 €)

Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom

Nekitariin seostub kõikide lemmikaastaaja suvega. Nektariinidest hoovav lõputu suvepäevameeleolu toob meelde päikesepaiste, naerupahvakud ja klaaside kõlina.
Esimeste nootide toniseerivas energiapuhangus helisevad virsiku ja aprikoosi sädelus, värske bergamot ja eksootilised puuviljad, tuues seeläbi esile rohelise tee aroomide puhtuse ja selguse. Lõhna südames kindlustab kirkale lillebuketile piserdatud isuäratav ja mahlane nektariin parfüümi vastupandamatu signatuuri, andes rohelisele teele õhetava naiselikkuse. Mahe muskus ümbritseb kandja meeldiva heaoluauraga.

Green Tea Nectarine Blossom (EDT 50 ml 28 €)

Britney Spears Maui Fantasy Limited Edition

Maui Fantasy kannab endas päikesest suudeldud naha ja imekaunite Havai randade hõngu. Britney tunneb Maui saarega sügavat hingelist seost. Vabadel hetkedel sõidab ta koos perega alati sellele hingematvalt kaunile saarele lõõgastuma ja uut jõudu koguma. Mahlaste troopiliste puuviljade ja lillede kombinatsioonist hoovab Maui kliima soojust ning Havai saarte olemust.

Britney Spears Maui Fantasy Limited Edition (EdT 50 ml 31 €)

James Bond 007 for Women II

Uus naiselik parfüüm tekitab vaimustust Bondi fännide hulgas üle kogu maailma ning astub originaalparfüümi kõrvale, moodustades efektse, neljale juba kollektsiooni kuuluvale meesteparfüümile vastanduva naisteparfüümide duo.
007 for Women II on värske, päevaseks ajaks mõeldud kaaslane klassikalisele ja salapärasele õhtuparfüümile 007 for Women. Uus lille-idamaine parfüüm on kergem, kuid samas ülimalt naiselik ja lillelõhnaline. Eksklusiivsete koostisainete segu peegeldab Bondi naise olemust, andes edasi tema unikaalset ja kütkestavat kombinatsiooni ilust, intelligentsist ja magnetilisest veetlusest.

James Bond 007 for Women (EdT 50ml 35,50 €)

Antonio Banderas Queen of Seduction

Antonio Banderase uus naisteparfüüm Queen of Seduction on täienduseks King of Seduction kollektsioonile. Ahvatluse jõust inspireeritud elegantne ja sensuaalne lõhn on loodud elegantsele, rafineeritud ja tugeva isikupäraga naisele. Sensuaalne ja kütkestav – parfüüm, mis sobiks ka kuningannale!

Antonio Banderas Queen of Seduction (EDT 80ml 28,50 €)

Carolina Herrera 212 VIP Wild Party meestele ja naistele

Värske, taltsutamatu ja šikk 212 VIP WILD PARTY on 212 VIP universumi uusim limiteeritud väljaandes parfüümiduo meestele ja naistele. Ühtaegu kütkestavalt paeluv ja unustamatu 212 VIP WILD PARTY kannab endas meeletute peoööde briljantset sära.

212 MEN WILD PARTY on maskuliinse VIP hõimu signatuur ning ühendab endas tugevad ning samas ka sensuaalsed koostisained. See on kirgaste puidutoonide lõppematu sulam, kus musta pipra sensuaalsuse ümber põimuvaist aromaatsetest kannikeselehtedest sünnib sürreaalne ja taltsutamatult šikk veetlus.

212 VIP WILD PARTY naisteparfüüm on värske, puuvilja- ja lillelõhnaline eksootiliste koostisainete kuldne kokteil. Selle tipunootides helisevad greipfruut ja ananass, seejärel aga lööb kõlama apelsiniõite ja orhideede joovastav plahvatus.

212 VIP WILD PARTY (EdP 80 ml 85 €)


212 VIP MEN WILD PARTY (EdP 100 ml 75 €)

Paco Rabanne Invictus & Olympéa Aqua Limited Edition

Olympéa Aqua

Olympéa energia ja jõu allikaks on Aqua olfaktoorsete variatsioonide lätte, soolaka vanilli, halli merevaigu ja kašmiirpuidu kooslus. Ingveriõite aroomi võimendavad mõruapelsini lehtede ekstrakt ja pikantne Kalaabria bergamot, mille viljad legendi järgi pidavat näitama haldjate sünnipaika, kui puu kannab vilja täiskuu ajal.

Paco Rabanne Olympéa Aqua (EdT 50ml 69 €)

Invictus Aqua (meestele)

On see härmatis või karastavalt jäine tuul? Keegi ei tea, mis Invictus Aqua flakooni klaasi uduseks muudab, ent igaüks võib näha alistamatu mehe parfüümi ümbritseva trofee taga peituvat sümbolismi. See mees on võitmatu kangelane, Invictus.
Sitke guajakipuu liidab oma võimsa aroomi halli merevaiguga ning loob võidupjedestaali, millele tõuseb ka puidune ambra. Invictus Aqua piinavalt ahvatlevat põhja rikastavad tarmukas juunosidrun ehk yuzu ja greipfruudikoored ning rõhutab võimukas roseepipar.

Paco Rabanne Invictus Aqua (EdT 100ml 76 €)

BOSS Ma Vie Intense

Parfüümivee tipunootide kaktuseõis kannab endas selle kompromissitu kõrbetaime kaktuse virgutavat värskust. See on tuntud oma võime poolest näidata üles kompromissitut elutahet mistahes olukorras ning tema essents läidab meeliülendava kirkusemeeleolu, julgustades BOSSi naist elama oma elu täiel rinnal ning nautima selle iga hetke.
Tõeline naiselikkus puhkeb õide lõhna südames, kus mahe roosa freesia ja jasmiini kroonlehed põimuvad ühte habraste roosinuppudega, moodustades loomulikult ümara ja intensiivse õitebuketi. Soojad seedripuu ja ambra noodid inspireerivad BOSS naist võtma hetke aega iseenda jaoks. Neid noote võimendab parfüümi põhjas peituva valge vanilli elegantne sensuaalsus, mis lisab võimsa annuse enesekindlat naiselikkust.

Boss Ma Vie Intense (EdP 30 ml 58 €)

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Lillelõhnalistele Dolce Garden parfüümidele lisandub uus hurmav Dolce Rosa Excelsa. Dolce lilletraditsioone järgiv lõhn kannab endas nüanssideküllase roosiõie ühtaegu söakat ja natuuripuhast vaimu ning värskelt avanenud kroonlehtede imelist aroomi.
Värske lillelõhnalise parfüümi avaakordi vallutab nerolilehtede ja papaiaõite kirkavärviline ja magus puhang, mis suubub valge vesiroosi ja valge nartsissi õitebuketti.
Dolce Rosa Excelsa suursugune süda ahvatleb meid kahe hõrgult hapra ja õilsa roosinoodiga. Selle võrratu parfüümi koostises teeb oma debüüdi parfüümimaailma uustulnuk aafrika koerkibuvits, mille puhtus ja leebus lisab Dolce kargele õitesignatuurile veetlevat lopsakust ja külluslikkust. Õiteküllasele südamele vastukaaluks helisevad parfüümi põhjas soojad muskusenoodid. Koos cashmerani ja sandlipuu komplitseeritud aktsentidega jääb põhjaakordis kõlama sensuaalne, kergete puidunootide, maalähedaste toonide ja pikantsete vürtside tonaalsus.

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa (EdP 30 ml 70 €)

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

Signorina Misteriosa on ülistusavaldus elegantse tütarlapse salapärasele sisemaailmale. See söakas parfüüm päästab valla ise oma elu reegleid ja seadusi dikteeriva noore naise saladused. Tema lipukirjaks on ettearvamatus ja tema olemuse tuumaks salapära. Midagi neile, kes eelistavad puuviljaseid ja idamaiseid parfüüme.

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa (EdP 30 ml 52 €)

Escada Agua del Sol

Päikese soe paitus nahal on kui kutse end mõnusalt tunda, ümbritsevat maailma nautida ning tunda rõõmu linnulaulust, valgusevirvendustest ja kaunitest lilleõitest.
Parfüüm ahvatleb puuviljaste tipunootide karge pirnõunagranita ja jäise vaarikašerbetiga, millele lisavad vürtsikust Itaalia tsitrusviljakoorte särtsakus ning energiaküllase roosa pipra puudutus. Südamenootide kuldsed ja sametiselt kreemjad aprikoosinektari noodid koos roosi kroonlehtede hapra hõnguga muudavad parfüümi veelgi sõltuvusttekitavamaks ning lisavad suussulavale puuviljakokteilile šikilt naiselikke noote.
Põhjanootide tonkaoa, sandlipuu ning kreemja valge muskuse mõnusas segus lööb kõlama soe sensuaalsus. Aprikoosinektariga ühinedes loob see akord mulje pehmelt kumavast, päikesest suudeldud nahast.

Escada Agua del Sol (EdT 50ml 61 €)

Bvlgari Omnia Paraiba

Omnia Paraiba on aroomide ja lummuse album, Brasiilia imede kvintessents – võimas hümn temperamentsele ja energiast pulbitsevale maale, millele ei leidu võrdset.
Amazonase jõgi ja Iguazu juga, Salvadori barokne palett ja Brasiilia futuristlik dekoor, Rio rannad ja Minas Gerais ning kirdepiirkonna aardekaevandused – Brasiilia loodus on otsekui taevale avatud nõiakatel.
Parfüüm avaneb värske ja kirka tsitrusepuhanguga, milles segunevad Curaçao pomerantsi sädelevpimestavad tonaalsused ning granadilli pikantne mahlasus. Omnia Paraiba südames avaneb lõhna uhke ja külluslik olemus, mille üllameelsuses ja hinnalisuses on ühendatud gardeenia kreemjalt päikeseline olemus ja kannatuslille eksootiliselt puuviljane lillearoom. Põhjanoodid loovad päikese käes soojenenud naha võrratu aistingu.

Bvlgari Omnia Paraiba (EdT 40ml 67 €)

Nina Ricci POP Birthday Edition

Punased, roosad, oranžid, kollased, sinised... oma 10. sünnipäeval on Nina lausa psühhedeelne! Prantsuse kunstniku Coco poolt ümberkujundatud kuulus õunpudel on lausa popilikult hullumeelne. Flakooni valget lakeeritud figuuri katab üksteise vastu põrkuvate ja üksteisega segunevate täppide pillerkaar. Sädelev ja pidulik vikerkaarekeeris annab originaalparfüümile ekstravagantse välimuse ning tähistab ühtlasi Nina eluloo verstaposti, tema 10. sünnipäeva 2016. aastal.

Nina Ricci POP Birthday Edition (EdT 50 ml 65 €)

Shakira Pop Rock! by Shakira Limited Edition

Parfüümis peegeldub poplauljatari ehe ja naturaalne energeetika. Lase tema energial end kaasa viia!
“Laul” algab sädelevate tipunootide kombinatsiooniga – mandariin ja mustsõstar sulavad ühte läbipaistvate puuviljaakordidega, mille helisevais kõlades põksub nooruslikult modernne rütm. Parfüümi südames avaneb lõhna kõige popilikuma aspektina naiselik, intensiivse vaarikanoodiga ehitud lillebukett. Parfüümi põhjas tukslevad ühtlases rütmis kompositsiooni madalaimad noodid ning patšuli hüpnootiline magusus seguneb harmooniliselt ambra- ja muskusenootidega.

Pop Rock! by Shakira (EdT 50ml 20 €)