Tükike kooki – kas siis kodust või poeriiulilt – on homme täiesti omal kohal ja teeb suu magusaks igal emadepäeva tähistajal. Ometi võiksid just nüüd oma emale kingikarbi sisse oma kätega valmistada mõned trühvlid (retsepte on internet täis), küpsetada kodus vahvleid või tellida suisa eksklusiivseid maiustusi. Kuidas see moega seostub, võid küsida. Hiljuti esitles võrratute maiustuste valmistaja Sweet & Chic gurmeekollektsiooni Couture Cookies Collection, mis on inspireeritud Tiina Talumehe uuest couture-kollektsioonist. Sa vaata vaid neid värvilisi ja detailirohkeid maiustusi – voogavad suhkrust pitsid ja volangid, gardeeniaõied… Pole naist, keda see võiks ükskõikseks jätta. Tõeline (visuaalne) elamus!

Vaata lisa ja telli www.sweetchic.ee.

Disainerkõrvarõngad

Ehted on alati heaks kingiideeks – ja eriti muidugi Eesti disainerite looming. Vaata ringi disainipoekestes ja avasta uusi nimesid või siis mine kindla peale välja ja vali midagi ehtekunstnik Tanel Veenre loomingu hulgast. Seda kannavad ka paljud Eesti tuntud daamid – miks ei võiks need siis ka sinu ema ehtelaekas leiduda. Kunstnikul on värskelt valmis uus „Pantone Putukad“ kõrvarõngaste kollektsioon. Paarkümmend eritoonilist tiivulist on saanud oma nime maailmakuulsa värvide kodeerimise süsteemi järgi. Tõmbavad tähelepanu ja sobivad kandmiseks paljudel suvistel üritustel.

Kuidas oleks selliste kärbestega? Lisainfot leiad www.tvj.ee.

Kvaliteetne rahakott

Rahakott on praktiline kingitus, mis leiab kasutust pikkade aastate jooksul – just seetõttu peaks see olema võimalikult kvaliteetne (eelista ainult naturaalsest nahast kotti ehk hoia eemale igasugusest vakstust) ja funktsionaalne. Kui suundud rahakoti otsingutele, siis võiksid eelistada taas Eesti disainerite loomingut. Põneva variandina võiksid kaaluda Kadri Kruusi loomingut – nahast kott kannab nii rahakoti kui soovi korral ka väikese peokoti rolli. Tõeline kaks-ühes nutikas moetoode ja me ei pane üldse pahaks, kui sa seda oma emalt laenama hakkad.

Lisainfot saad siit www.kadrikruus.com, 195.-

Kodumaised näohooldustooted

Eestis on mitmeid nahahooldusbrände, kelle tooted konkureerivad toime poolest paljude iluvaldkonna maailmanimedega, kuid mitte ainult – ka nende hinnatase on päris krõbe. Kui sa tead oma ema nahatüüpi ja otsid just iluvaldkonda jäävat kingitust, siis mõne kodumaise toote üle on tal kindlasti hea meel. Tallinna ja Tartu Kaubamajas on müügil näiteks ilubrändi LUMI kinkekompektid “Bioaktiivne täishooldus”, milles sisalduvad siluv ja niisutav taastav näomask hüaluroonhappega (50 ml) ning nahka väliskeskkonna mõjude eest kaitsev ja taastav DNA kaitsega naha uuenemist ergutav näokreem (50 ml). Koos moodustab see duo tõeliselt võimsa vananemisilmingutega võitleva hoolduse, mis on pungil antioksüdantidest, bioflavonoididest, oomega rasvhapetest ja vitamiinidest. Seda su ema nahk vajabki.

Vaata edasi www.luminordic.com, 67.-

Pehme kallistus

Pleed on üks kõige praktilisemaid moetooteid, mida saab aasta ringi kanda – ka saabuvatel suveõhtutel on just pleed täiesti asendamatu ning olgem ausad, pleede ei ole kunagi liiga palju. Seega, samuti ideaalne kingiidee!

Pleediotsingutele suundudes tasuks kindlasti tutvust teha kodumaise brändiga ALPAKA. Nende kevadkollektsioonis märkasin esimesena just mõnusaid pleede – 100% beebialpaka villast pleedid on oi kui pehmed ja sobivad ühtmoodi nii sisustuselementideks kui ka õlgadele või selleks, et pugeda nende sisse raamatut lugema. Et tegemist on naturaalsest beebialpaka villast toodetega, on need pleedid väga pehmed ja kestavad õige hoolduse korral pikki aastaid. Hind on küll krõbe, aga see pleed on ka igat senti väärt.

Tutvu uue kollektsiooni ja ostukohtadega www.alpaka-shop.com.

Allikas: Laupäevaleht LP