RANNAST LINNATÄNAVALE
Ühevärvilised rõivaid, metalsete ja läikivate kaunistustega. Juhtmõtted, elegants ja minimalism, on kombineeritud julgemate mustritega. Luksuslik kangas ja multifunktsionaalsed detailid sobivad nii Amazonase sõpradele kui ka väärikatele linnapreilidele.


JAMAICA AVASTAMATA PARADIIS
Taasavastatud meresinine, õlgadeta top ja suve lahutamatu stiilielement: heegeldus! Ujumisriiete uus trend on multifunktsionaalne ning ideaalselt istuv. Klassikalised madruse mustrid, struktureerimata triibud koos lille-ornamentidega ning uuenenud mustrid ja viimistlus. Suurepärane komplekt ranna kõige trendikamale.


TROOPILISE PUHKUSE RANNARÜÜ
Rand, JAA! Pole ideaalsemaid ujumis- ja rannariideid kui need, mis saanud inspiratsiooni Brasiiliast. Naudi troopikat ja reisi julgelt San Paulosse või Rio de Janeirosse, kus just Sina saad olla kõige printsessim, seksikam ja kadestusväärsem.


AAFRIKA TUULED LÄÄNEMERE RANNAL
Ookean, lained, puhkus, surfilained! Just selles komplektis on segatud aafrika hõng mereveega! Kollektsioon on täis Aafrika mustreid, hõlmikpluuse ja ootamatuid värvikombinatsioone: türkiis, lõputult erinevaid veesiniseid, mille kontrastiks sobib laitmatu must. Erinevad lõiked seovad ujumisriided ja rannariided suurepäraselt sportliku elustiiliga.


Jaga
Kommentaarid