Eesti seksikaima naise tiitlile kandideeriv Kelly Sildaru käis raadios Sky Plus, kus andis Andi Raigile ja Eleryn Tiidule intervjuu. Jutuajamise keskel mängitud mängus selgus, miks soovib Kelly Sildaru magada alati magamistoa uks lahti. „Mul peab alati magades magamistoa uks lahti olema, sest ma pean nägema kui elutoas või kuskil midagi toimub või keegi ringi liigub,“ avaldas Sildaru.

Raig tegi nalja, et kas sportlane magab siis kogu aeg üks silm pilukil. Samuti avaldas Sildaru, et kardab ämblikuid. „Üldse igasuguseid putukaid tegelikult,“ tõi ta oma foobia välja.

Sarjadest meeldib Kellyle järjest ära vaadata näiteks tõsielusarja „Too Hot to Handle“ ning iga päev peab ta tegema vähemalt kolme asja: hambaid pesema, koerale süüa panema ja Instagrami vaatama. Pärast intervjuud plaanis Kelly kiiret reisi Kanadasse, kus esilinastus tema dokumentaalfilm.

Ilmus film

3. mail toimuski Kanada dokifestivalil Hot Docs filmi „Kelly. Kellegi teise unistus“ maailma esilinastus, kus oli kohal ka Kelly isiklikult.

„Väga tore, et nii paljud inimesed seda filmi vaatama tulid, kaasaarvatud ka Kanadas elavad eestlased. Kuna tegemist on isikliku ja tundliku teemaga, siis olin algselt natukene hirmul, et kuidas publik sellele reageerib. Kuid kinos oli väga soe vastuvõtt - see tähendab mulle väga palju! Ootan juba väga, millal toimub Eestis esilinastus ja siinne publik saab seda näha, sest ma ise olen filmiga väga rahul,“ ütles Kelly Sildaru pärast esilinastus.

Dokumentaalfilm „Kelly. Kellegi teise unistus“ räägib loo noorest sportlasest, kes 13- aastaselt võidab X-mängude kulla slopestyle’is, vigursuusatamise kõige ohtlikumal alal. Kelly on suusarajal väga edukas, kuni pärast pea lõputut triumfide rida purustab vigastus aga unistuse – Kelly jääb eemale olümpiamängudelt, mis pidid plaani järgi olema esimesed tema rekordeid purustavas karjääris. Lisaks tuleb päevavalgele muserdav saladus ja Kelly eduka teekonna varjatud pool.