„Tähtede lava“ teises finaalis astusid vaatajate ette eelvoorudes ja poolfinaalides enim silma paistnud lauljad vanuses 11-13 eluaastat. Lava vallutasid Tristan Erik Teniste, Karl-Markkus Rebane, Milana Fayzullova ja Annabelle Ats. Lisaks võitjatiitlile ootas üht neist andekatest laululastest võimalus astuda üles noorte Eurovisiooni laval.

Kõik noored artistid esitasid finaalsaates kaks laulu, sest ees ootas ka duettide voor, kus lava jagati juba kogenud muusikutega. Noorte partneriteks olid Silver Laas ansamblist Traffic, aasta jazzmuusik Karmen Rõivassepp, poplaulja Kéa ja armastatud lauluõpetaja Kärt Sepp.

Võitja selgus žürii ja publiku häälte liitmisel. Saate alguses avati hääletusliinid, et oma lemmikut saaksid telefoni teel toetada ka televaatajad. Laste etteasteid hindasid otsesaates laulu- ja muusikaõpetaja Sirje Medell, dirigent ja lauluõpetaja Kadri Hunt, muusik Robert Linna, muusik ja laulukirjutaja Ewert Sundja, koreograaf Alice Aleksandridi ja laste jazzifestival Kräsh peakorraldaja Maris Aljaste. Võitjat premeeriti ülesastumisega ka laste jazzifestivalil Kräsh, sealhulgas saab ta võimaluse esitada duetti Liis Lemsaluga.

Pühapäevase saate lõpuminutitel selguski võitja. „Tähtede lava“ 11–13-aastaste lauljate finaalsaates kuulutati võitjaks Annabelle Ats. Tema sõidab Eestit esindama ka järgmisele noorte Eurovisionile, mis toimub seekord Hispaanias. „Ma olen väga õnnelik,“ lausus Annabelle pärast võitu.

Portaal Menu kirjutab, et Annabelle on Tartumaalt pärit 13-aastane noor laulja, kes tegeleb muusikaga juba 6. eluaastast alates. Ta õpib muusikakoolis klaverit, laulustuudios soololaulu ning on osalenud väga edukalt paljudel Eesti ja rahvusvahelistel klaveri- ja laulukonkurssidel.

“Tähtede lava“ esimeses finaalis võitis noorima vanusegrupi Oliver Rei ja keskmise vanusegrupi Steven Luik. Saadet juhtisid Jaagup Tuisk ja Aaron Thor Härm.

Eesti osales noorte Eurovisionil esimest korda möödunud aastal. Siis esindas riiki lauljatar Arhanna Sandra Arbma looga „Hoiame kokku“.