1. Kevadiselt roheline ja vastupidav kohver (Rimowa Salsa Air Ultralight Cabin Multiwheel kohver 349€)
Kohvriga ei pea reisima ainult välismaale, vaid väga kompaktne ja mugav on seda kasutada ka lühematel väljasõitudel. Miks mitte sõita maale puhkama ja pakkida kõik vajalikud asjad kenasti käsipagasikohvrisse, millega on imeliselt mugav liigelda!

2. Mugavad jalanõud (Tamaris 59,95€)
Kuna töönädal on läbi, siis on aeg kontsakingad nurka visata! Anna jalgadele puhkust ja pista varbaotsa ühed mõnusalt mugavad espadrillid.

3. Mõnusalt pikk jope (New Yorker 49,95€)
Kuna kevad ei taha veel ennast ilmutada, siis õhukesed jakikesed tuleb veel kapis hoida. Piisavalt pikk jope, mis hoiab ka taguotsa soojas, on praeguste ilmade puhul ideaalne!

4. Soe ja pehme kampsun (Marks and Spencer 89,99€)
Soe ja pikk kampsun on iga väljasõidu must-have ese, mida kindlasti kaasa pakkida!

5. Lihtne pükskostüüm (Marks and Spencer 71,99€)
Selleks, et täielikult puhata, peab ka mugavalt riietuma. Ära vaeva oma pead pluuside ja pükstega, vaid mine lihtsamat teed pidi ning vali kaasa kõige mugavam riietusese – pükskostüüm.

6. Kaks-ühes kott (New Yorker 19,95€)
Et ruumi kokku hoida on kasulikum kaasa pakkida esemeid, mida on võimalik mitmel erineval viisil kasutada. Matkama minnes kasuta seljakoti funktsiooni, poodi minnes aga eemalda traksid ja käekott ongi olemas!

7. Mugav aluspesu (Trofe rinnahoidja 24,75€, Trofe aluspüksid 13,50€)
Lõõgastavaks nädalavahetuse puhkuseks ei ole pitsi ja satsi vaja kaasa pakkida. Vali oma pesukollektsioonist just see kõige mugavam komplekt kaasa!

8. Multifunktsionaalsed ööriided (The Intimate Britney Spears pluus 34€, The Intimate Britney Spears püksid 54€)
Et ülepakkimist vältida, võta kaasa sellised ööriided, millega on mugav pikki hommikuid nautida ja niisama mitte midagi tehes logeleda. Päev pidžaamas? Miks ka mitte!

9. Sügavpuhastav mudamask (Madara 24,10€)
Kuna tähelepanu keskmes on lõõgastumine, siis ei saa kodust lahkuda ilma, et ka midagi kehale ja meelele oleksid kaasa pakkinud. Koge looduslikku mudamaski ja tunned, kuidas sära ja värskus taas sinu nägu kaunistab.

10. Vastupidav juuksevõru (Invisibobble 5,90€)
Võta kaasa innovaatiline juuksevõru, mis lisaks muudele headele omadustele ei tekita ka peavalu.