Sulle pole aastaid õiget rinnahoidjasuurust mõõtude järgi soovitatud
Uudis: sinu õige rinnahoidja suurus võib aastast aastasse muutuda. Seda nii kaalu, lihasmassi, raseduse kui ka lihtsalt vanuse tõttu. Parim on lasta end pesupoes mõõta ning sobitada endale kõige õigem suurus. Tegemist on väga lollikindla meetodiga, mida ei asenda ükski tabel ega test. Kuidas mõõtmine täpsemalt toimub? Rinnahoidja laiust mõõdetakse ümbermõõduga, mis tuleb seljaosast täpselt rindade alla. Korvi suurust aga samuti selja keskelt, kuid seekord üle rindade kõige laiema osa.

Sinu rinnad ei püsi korralikult korvide sees
See näitab, et oled kas valinud liiga väikese korvi või pole konkreetne lõige sinu rindade jaoks sobilik. Näiteks peaksid suuremate rindadega naised kandma pigem sellist pesu, mis katab nende rindu täielikult ja hoiab neid tugevalt paigas, jättes riiete all sileda mulje. Kui rinnahoidjat proovid, siis tee ka kindlaks, kuidas see näiteks särgi all istub. Kui märkad, et rind pressib korvist välja, proovi kas number suuremat või teistsugust stiili.

Rinnahoidja seljapealne osa ei ole sümmeetriline maapinnaga
Kui rinnahoidja hakkab selja peal justkui õlgade suunas kiskuma, on tõenäoliselt tegemist liiga suure suurusega, mis ei paku sulle piisavalt toestust. Selle tagajärjeks võib aga olla õla- ja
seljavalu. Proovi number väiksemat.

Korvi all olevad traadid teevad sulle haiget
See omakorda näitab, et tegemist on liiga väikese suurusega. Ekspertide sõnul on üheks veaks tihti see, et naised kannavad liiga laia ümbermõõduga, aga liiga väikese korviga pesu. Kui tunned, et rinnahoidja korv justkui surub liiga tugevalt keha vastu, siis proovi number suuremat.

Sa kannad vaid väga pehmeid, igasuguste traatideta rinnahoidjaid
Sellised stiilid pakuvad peaaegu olematut toestust, seda eriti suuremate rindade puhul. Püüa proovida rinnahoidjaid, mis on veidi tugevamad ja pakuvad enam toestust ega ole niivõrd venivad.

Sa kannad kahel järjestikusel päeval sama rinnahoidjat
Kuigi rinnahoidjat ei pea pesema pärast iga kandmiskorda, vajab see siiski pärast kandmist veidi tuulutamisaega. Kui sa kannad rinnahoidjat mitu päeva järjest, püsib see pidevas venituses ega suuda hiljem enam oma algsesse olekusse tagasi minna. Just see ongi suurim põhjus, mis paneb pesu kiiremini välja venima. Parim oleks pidevalt nelja kuni viie rinnahoidja vahel vahetamine, mis aitab neid kauem heas seisukorras hoida. Sinu kapis võiks leiduda must, nahatooni, peenem pitsriidest ja tugeva kvaliteediga spordirinnahoidja. Soovitatav on rinnahoidjaid sel viisil kandes pesta pärast iga kolme kandmiskorda.

Sa paned rinnahoidjad kuivatisse
Kui sa rinnahoidjat käsitsi pesta ei soovi, siis pane see enne pesumasinas pesemist pesukotti. Ära unusta seda enne ka kinnitamast ning pesemast leebe programmiga. Kindlasti ära kuivata rinnahoidjat aga kuivatis, kuna kuumus hakkab delikaatseid materjale sulatama.

Sa paned rinnahoidja sahtlisse nii, et voldid korvid üksteise peale
Ära mitte kunagi voldi rinnahoidjat, millel on sees tugevamad padjad või mis ongi paksemast materjalist. Aseta kõik rinnahoidjad sahtlisse laialt ja vertikaalselt. Teine variant on need väikestele riidepuudele riputada.

Sa kannad õhukeste riiete all kontrastse värviga rinnahoidjat
See on ilmselge, et erkroosa rinnahoidja valge pluusi alla minna ei tohiks, kuid tegelikkuses on oht sellise särgi all kanda ka valget rinnahoidjat, kuna see võib näiteks fotokaamera välgu või erksa valguse käes vägagi silmapaistvaks muutuda. Sama võib juhtuda ka siis, kui kannad valget rinnahoidjat musta värvi pluusi all. Vali heledate riiete alla beež pesu ning tumedate alla tumesinine või must.

Sa kasutad üht rinnahoidjat liiga kaua
Sa tead seda tunnet: ostad endale uue rinnahoidja ning tõmmates selle kandmise vahepeal selga oma vanad lemmikud, pole tunne enam sama. Viimased hakkavad ajapikku välja venima ega paku enam piisavat tuge. Ekspertide sõnul on rinnahoidja „eluaeg“ keskmiselt üks aasta.

Allikas: RD