2. Klassikaline dilemma – kanda kohtingul ilma kontsadeta kingi ja olla mehega ühepikkune või kanda oma lemmikuid kontsakingi ja kõrguda üle tema...

3. Su mees või sõbrad soovitavad sulle aeg-ajalt kontsakingi mitte kanda... Jah, muidugi. „Üle minu laiba!”

4. Enne, kui kukepüksid jälle moodi tulid, oli sul tõeliselt raske parajaid pükse leida. Need istusid ideaalselt puusadelt ja reitelt, kuid nende pikkus... Kas poes üldse müüdi pükse, mis sulle sobisid? Ja kui viimaks ühed leidsid, ostsid neid kohe mitu paari... Igaks juhuks.

5. Puhkus, lõpuks ometi! Sa lähed reisile, kasutades transpordina bussi või lennukit. Ja siis laseb keegi su ees oma tooli seljatoa alla. „Vabandage härra/proua, kas te saaksite seljatoe üles tõsta, mu jalad ei mahu ära... Vabandage, ärgake üles...”

6. Komplimendid on täiesti omaette teema. Mehed teevad su pika kasvu kohta pidevalt nende arvates „hindamatuid” ja „ülivõrdes” komplimente ja eeldavad, et nad on esimesed, kes midagi nii originaalset välja suudavad mõelda. Päriselt?!

7. Pimekohtingud ei ole su lemmikud – sa ei tea kunagi, kui pikk saabuv date on. Ja sa ei tea, kuidas talle pikad naised meeldivad...

8. Saad mõnikord sõpradelt ja sugulastelt kingituseks tõeliselt suurtes suurustes rõivaesemeid, kuna „sa oled ju nii suur”. Tänud, tädi Maali... Vähemalt saad tema kingitud särki järgmine kord matkama minnes telgina kasutada!

9. Su sõbrannad vahetavad alatasa omavahel riideid ja neile kõikidele sobib sama suurus, kuna nad kõik on suuruses S ja pikkuses 155-165cm. Nende elu on tunduvalt lihtsam kui sinu oma...

10. „Kui pikk sa päriselt oled?” See küsimus saadab sind kõikjal: tööl, sõpradega väljas, trennis, peol... Seda küsivad kusjuures täiesti võõrad inimesed.

11. „Sa teed kindlasti päris palju sporti?” See on teine küsimus, mida sinult alatasa küsitakse. Ee, kas pidutsemist loetakse spordiks?

12. „Sa saad seda pikka särki ju ka kleidina kanda?” Ega ikka ei saa küll.

Allikas: Harper´s Bazaar