Et blondi juuksevärvi püsivalt ilusana hoida, pead sa käima regulaarselt juuksejuuri värvimas. Hea juuksuri juures (ja sa ei ole nõus ju millegi vähemaga leppima) on see aga päris kulukas lõbu. Pluss värvi hoidvad ja kaitsevad, spetsiaalselt blondidele juustele mõeldud šampoonid, palsamid, maskid…

2. Tead, mida tahad

Iga blond teab, milline on see õige, talle kõige paremini sobiv toon – ja kui juuksur seda ei saavuta, siis on halvasti. Ja sina ei jää enne rahule, kui see toon on siiski saavutatud.

3. Pärast juuksurisalongist lahkumist tunned end kui Grace Kelly, kuu aja pärast aga nagu Britney Spears…

Su tuju sõltub samuti sellest – alguses tunned end kui miljon dollarit, hiljem aga väsinu ja räsituna…

4. Sul on veidrad austajad

Iga blond on seda tundnud – tuleb veider (paljudel juhtudel ka vanem) mees ligi ja ütleb sulle, et “tal on blondidega alati mingi värk olnud”. Mida? Jah, mõnikord on seda tähelepanu tõesti liiga palju…

5. 50 blondi varjundit

Alles mõlgutasid mõtteid lasta oma juuksed blondiks värvida? Võta arvesse, et blondil on väga erinevaid toone: kuldne, mee- ja võikarva, tuhk-, plaatina-, maasikablond… Kas on ka keskteed?

6. Oh neid stereotüüpe!

Jah, sa oled koolis käinud, jah, sa oled intelligentne. Jah, mõned inimesed arvavad, et sa ei ole seda. Sest sa oled ju blond (?!).

7. Alatine küsimus: “Kas sa oled loomulik blond?”

- “Ee, jah, vaata, siin pildil ma olen kolmene ja olen ka blond.”
- “Aga sellel pildil sa oled kaheksa ja su juuksed on pruunid.”
Ups, vahele jäid!

8. Heal lapsel mitu nime?

Blondiin. Linalakk. Kuldkihar. Rapuntsel. #stopp

9. Värv, mida sa kunagi ei kanna

Kollane. Okei, keegi kannab selle kindlasti välja, aga kas ka sina?

10. Su juukseotsad on alatasa katki

Võiks öelda, et võitlus nendega on lõputu. Regulaarsed juukselõikused on blondidele absoluutselt kohustuslikud (vt esimest punkti), et juuksed oma terve välimuse säilitaksid.

11. Kaks blondiini...

Me ei tea ühtegi blondiini, kellele ei meeldiks need anekdoodid – oskus enda üle naerda on ju tervisele igati kasulik.

12. Sind ümbritsevad... blondiinid

Kas su lähedased sõbrannad on samuti blondid? Me ei imesta… Teatud inimesed lihtsalt klapivad paremini, eks? See ei tähenda muidugi, et su sõprade ringis brünette ja punapäid ei võiks olla…

13. Otsid jätkuvalt parimat juuksurit

Käid iga kord erineva juuksuri juures, kuna sa ei jää kunagi tulemusega rahule? Usu meid, sa tunned selle õige ära, kui sa ta leiad. Seniks aga pea vastu!

Allikas: Town And Country