2. Sulle öeldakse pidevalt, et peaksid rohkem sööma. Kas te teete seda meelega?! Kaua veel?

3. Kallistades kuuled pidevalt kommentaare stiilis, et „sind pole ju ollagi“ või „sinust pole kusagilt kinni haarata“. Vabandust, aga kehamassiindeksit ei saa nii lihtsalt tõsta...

4. Sul on isiklik naaskel. Kasutad seda iga kord, kui uue vöö ostad.

5. Sulle öeldakse väga tihti, et oled liiga kõhn. Tänan, oli midagi veel?!

6. Teised võrdlevad oma pihta sinu omaga. Jah, sinu oma on kohati isegi väga ekstreemselt peenike, aga sa ei viitsi selles olukorras enam ühtegi korda elus olla.

7. Kõik muretsevad, et sul on liiga kondine tagumik. Sa ei saa sellest probleemist aru – miks nad arvavad, et sa tahaksid neile sülle istuda?

8. Oled ümbritsetud tigedatest pilkudest. Mis mõttes ta sööb hamburgerit ja on nii peenike?! Jah, elu on raske.

9. Sind jälgitakse, kui sa sööd. Äkki sa siiski ei söö ja sülitad toidu salaja välja?

10. Sinu pihta on puhutud, et saada teada, kas tuul viib sind ära. Lapsed, lähme nüüd rasvakriitidega joonistama!

11. Keegi ei usu, et sul on tegelikult hea isu ja sa päriselt sööd. Korraga süüa ära terve pannitäis praekartuleid pole sinu jaoks küsimus. Inimesed ei usu? No ostke süüa, sa võid ette näidata.

12. Su rinnad on väiksemad kui enamikel naistel. Jah, sind noritakse juba niigi kaalu pärast, libiseme sellest teemast nüüd palun sujuvalt üle.

13. Sul on pidevalt külm. Asi pole selles, et sul oleks vähe riideid seljas. Sul on lihtsalt vähem „naturaalseid kihte“ kui teistel naistel.

14. Šoppate sõbrannaga. Iga kord, kui midagi selga proovid ja suurus XS on sulle suur, siis pööritab sõbranna silmi. Milles asi?!

15. Sa lihtsalt ei võta kaalus juurde. Jah, selline probleem on olemas.

Allikas: TeenTime.com