2. Minikleiti kandes tõuseb see käies kõrgemale ja kõrgemale… ja sa sikutad seda muudkui oma kohale tagasi. Tüütu!

3. Oskad juuksekummitrikki ka une pealt teha. Nimelt – kui su teksapükste nööp eest kinni ei lähe, tuleb panna nööbi külge juuksekumm ja viia see seejärel läbi nööpaugu. Nüüd vii aas nööbi ümber ja voilá, nööp saigi kinni!

4. Su teksapüksid on reite sisekülgede pealt katki/õhukeseks hõõrutud. Sest sulle meeldib käia jalutamas ja need kohad lihtsalt kuluvad, kui need pidevalt üksteise vastu hõõrduvad.

5. Sa katsetad kõrge värvliga lühikeste teksapükste trendi… ja su tagumik lihtsalt ei mahu pükstesse ära.

6. Oled sunnitud alati kandma õlapaeltega rinnahoidjat, sest ilma õlapaelteta eksemplar lihtsalt ei suuda su rindu piisavalt toestada.

7. Leiad armsa kleidi. Aga sa ei julge seda ilma t-särgita kanda, sest see paljastab lihtsalt muidu liiga palju…

8. Su püksid on tagumiku pealt pooleks rebenenud… korduvalt.

9. Sul võtab lemmikteksade jalga saamine aega… umbes 15 minutit.

10. Kui sul pole oma asju kuhugi mujale panna, siis avastad oma dekoltee!

11. Sa oled leidnud mõned brändid ja kauplused, mille kaup sulle tõeliselt hästi sobib. Ühtlasi maksavad kõik need asjad sõna otseses mõttes terve varanduse.

12. Kõik su sõbrannad kurdavad oma “kurvide” pärast ja tahavad kaalus alla võtta. No kuulge?!

13. Kannad mugavat ja naiselikku eest nööbitavat pluusi ja selle nööbid tulevad kõige sobimatutel hetkedel iseenesest lahti…

14. Iseenesest mõistetavalt kannad korrigeerivat aluspesu. Aga isegi naine selle pakendil pole tegelikult ju kurvikas…

15. Oh, need allahindlused! Satud iga kord optimistlikult aledele suundudes masendusse, kuna tegelikkuses on alla hinnatud vaid tibatillukesed XS-d.

16. Iga kord, kui räägid sõbrannadega tervislikust toitumisest ja maiustustest, siis väljendavad nad sinu kurvide ja kehakaalu suhtes kaastunnet. Samal ajal armastad sina oma kehast iga viimset kui sentimeetrit... Hm, kuidas seda neile nüüd öeldagi...

Allikas: Buzzfeed.com