2. Nahkjakk
Kvaliteetne nahktagi võiks kuulda iga naise garderoobi. Reeglina kehtib põhimõte, et mida kallim, seda kvaliteetsem. Sa ju tahad, et see kestaks hooajast hooaega?

3. Maksisuuruses kudum
Mis saaks olla sügis-talvisel ajal veel mõnusam? Kanna teksade ja madalate saabastega – kindel kooslus, mis toimib alati.

4. Maksiseelik
Pikk seelik näib ühtmoodi šikk koosluses lühikese kampsuni ja saabastega kui ka siidsärgi ja kingadega. Ideaalne ese, mida kanda nii kontoris päeval kui õhtul teatris – vaheta vaid kingad ja pluus!

5. Mustad saapad
Kombineeri neid kõigega – prindiga kleidid, kitsad teksad... Vajad midagi enamat? Vali efektse kontsaga (nt kuldsed kaunistused) variant, mis lisab välimusele korraliku annuse šikki elegantsi.

6. Meeste käekell
Ehtetrendid tulevad ja lähevad, aga suur, meeste käekellast inspireeritud kell näeb naise käel alati cool välja.

7. Pikkade varrukatega siidpluus
Kanna seda nii tööl kui õhtul välja minnes – siidpluus sobib pea kõigega kokku.

8. Igapäevased päikeseprillid
Kui erilised päikeseprillid lisavad su look'ile korraliku stiiliannuse, hoia igapäevaselt käekotis/autos üht klassikalist paari, mis sobib võimalikult erinevate look'idega kokku. Väga mugav kasutada just siis kui vaja.

9. Mugavad teksad
Iga naine vajab selliseid teksaseid. Ka veidi lohvakamaid variante saab kanda nii, nagu soovid – sportlikult tossude, madalate saabastega või hoopis kontsade ja laheda särgiga. Valik on sinu!

10. 24/7 käekott
See on piisavalt suur, et mahutaks telefoni, rahakoti, kammi ja huulepulga, kuid piisavalt väike, et sellega võiks otse kontorist restorani minna. Klassikaline õlakott on kindel must-have.

11. Šikid viigipüksid
Anna oma kontorivälimusele uued mõõtmed ja kanna laiu viigipükse. Parim selle näiliselt väga korrektse valiku juures on see, et lisades kõrgete kontsadega saapad ja ilusa topi, saad neid kanda ka õhtul välja minnes.

12. Klassikalised ehted
Kas oled pigem kulla- või hõbedainimene? Ükskõik, millilne neist sinu lemmik ka poleks, tagasihoidlikud väärisehted mõjuvad alati stiilselt.

13. Väike must kleit
Iga naise garderoobi lahutamatu osa! Investeeri ühte veatult istuvasse väiksesse musta kleiti ja see „teenindab“ sind loendamatu arv kordi, kui pead kuhugi minema, kuid „sul pole midagi selga panna“. Erinevaid aksessuaare juurde sobitades võid selle kleidi iga kord väga erinevalt välja kanda.

14. Mustad stiletto'd
Isegi kui sa tavaliselt eelistad siiski madalaid kingi, võiks su garderoob vähemalt ühe paari neid ajatuid kingi sisaldada. Sobivad kandmiseks põhimõtteliselt kõikjal, kui tahad viimseni lihvitud välja näha.

15. Triibuline T-särk
Päeval pintsaku all või vabal ajal koos retuusidega – jällegi üks geniaalselt lihtne rõivaese, mida saad kanda tuhandel eri moel.

16. Klassikaline must pintsak
See on umbes sama klassikaline osa sinu sügisgarderoobist nagu nahkjakk. Kanna päeval või öösel, just nagu soovid.

Allikas: The Zoe Report