Sephora Cream Lip Stain. Kahjuks maailmakuulsat Sephora ilukaupluste ketti Eestis (veel?) pole, kuid palju kiidetakse kaupluse n-ö omatooteid, sealhulgas nende kreemjaid kauapüsivaid huulevärve peetakse paremateks paljudest oluliselt kallimatest toodetest.

Tom Ford Black Orchid. Ma pole seda parfüümi kordagi nuusutanud, aga miski ütleb, et see on täpselt minu masti lõhn!

theBalm Betty-Lou Manizer. theBalmi tooted on äärmiselt head ja kvaliteetsed. Kasutan juba nende heledamat särapuudrit Mary-Lou Manizer ja suvel tahaksin proovida ära ka tumedama variandi, mis võib päevitunud nahal imeline välja näha!

M.A.C Fix Plus. Selle spreiga saab meiki „kinnitada“, ühtlasi võib seda näiteks lauvärvipintslile lasta, et lauvärvi niiskemaks ja intensiivsemaks muuta. Paljude ilufännide lemmiktoode!

Hourglass Ambient Light Blush Palette. No vaadake neid sõna otseses mõttes hiilgavaid toone. Põsepuna, mis annab põskedele lisaks kaunile toonile ka punase vaiba väärilise kuma? Jah, palun!

Diorskin Nude BB Creme. Suviti vahetan jumestuskreemi BB-kreemi vastu ja see Diori versioon on järgmine, mida proovida tahaksin.

Ted Baker Wash Bag. Ted Bakeri kosmeetikakotid on väga mahukad ja äärmiselt vastupidavad. Mu esimene kott teenib mind truult juba kolmandat aastat, reisimise tarbeks tahaksin ka sama koti suuremat versiooni.

M.A.C „Angel“ huulepulk. Lihtne heleroosa huulepulk väga armastatud meigibrändilt. Muide, pidavat olema ka üks Kim Kardashiani suurimaid lemmikuid!

NARS Velvet Matte Lip Pencil „Train Bleu“. Kui ma ei kanna heledat nude-huult või erandkorras punast, on mu huultel tavaliselt märksa julgemad toonid. Üks korralik tumelilla on mu meigikollektsioonist veel puudu.

M.A.C Angled Brow Brush 208. Vajan uut kulmupintslit. Nii lihtne see ongi.

Too Faced Better Than Sex Mascara. Vallatu nimega paljukiidetud toode lubab ripsmed taevani lennutada ja metsikuks tihendada.

Macadamia Natural Oil Flawless. Tegu on väga huvitava ja intrigeeriva tootega. Tegu on juuksevahuga, mis on mõeldud juuste puhastamiseks ja niisutamiseks, lubades ühtlasi juuksetekstuuri parandada ja juustele kauni läike anda. Kõlab... kummaliselt. Ja just seetõttu seda proovida tahaksingi!

Real Techniques Nick's Picks pintslikomplekt. Tuntud meigikunstniku Samantha Chapmani loodud Real Techniques meigipintslid on ühed parimad meie turul, mida soovitan absoluutselt kõigile. Pole siis ime, et tahaksin ka enda olemasolevat kollektsiooni veelgi täiendada.

Jo Malone parfüümid. Jo Malone on luksuslik parfümeeriakauplus Inglismaal, mille lõhnad võluvad naisi üle maailma. Tahaksin ka ise sinna sisse astuda ja oma lemmiku leida.

Clarisonic Mia 2. Clarisonic pidavat olema tõeline imetoode, mis puhastab näonahka nii, nagu meie enda käed seda iial teha ei suuda. Kõlab paljulubavalt, aga seni on toote kallis hind mind tagasi hoidnud.

Meigipeegel. Üks korralik meigipeegel, soovitatavalt ka valgusega, kulub riigis, kus enamus aastast on hommikuti pime, igale naisele ära.

Vaata Anna Elisabethi blogisse www.annaelisabeth.net .