Kontorid ja sealne riietumisstiil on mõistagi väga erinevad, mis sageli seab põneva väljakutse vähem või rohkem ametliku tööriietuse ja isikupärase stiili sobitamiseks. Mõned ideed inspiratsiooniks:

1. Klassikalise lõikega kvaliteetselt teostatud „väike kontorikleit“ on alati elegantne valik. Alati ei pruugi piirduda vaid sumedate värvitoonidega, vaid võiks justnimelt erksad roosad ja lillad mängu tuua. Näiteks nagu see Oksana Tanditi klassika, millele pakuvad kontrasti Piret Kartuse ehted. Koosolekutel väljapaistvus garanteeritud!


Foto: Caroline Sada

2. Vabama õhkkonnaga keskkonda, kus loomingulisus eriliselt au sees, sobib suurepäraselt see maheroosa kunstimotiiviga kleit Tallinn Dollsi Art Collectionist. Nende kleitide lahe omapära on see, et eesolev nööbitav kunstimotiiv on vahetatav, seega saad kleiti ostes valida neid endale erinevaid. Tulemuseks üks kleit, aga mitu väga erinevat looki! Ja millal siis veel sellist õrnroosat kanda, kui mitte valentinipäeval. Ehted võiks kontrastiks taas olla tumedamat tooni – pildil Piret Kartuse ehted -, samas kui soeng ja meik järgivad kleidi romantilist joont.


Foto: Caroline Sada

3. Mugav, aga ühtlasi stiilselt väljapeetud, on kardigani ja sametseeliku kombinatsioon. Pildil olev Oksana Tanditi seelik lisab välimusele luksust ja erilise päeva pidulikkust, samas kui Piret Kartuse ehtekivide ja tikanditega kaunistatud pehmest kašmiirist kardigan ei lase üldmuljel liiga pidulikuks minna. Viimistletud välimusele saad lisada natuke värskendavat omapära mõne ägeda peakatte, näiteks konkreetse joonega kaabuga.


Foto: Caroline Sada

Fashionista Lifestyle tänab koostöö eest: meigikunstnik Lana Vallo, fotograaf Caroline Sada ja Radisson Blu Sky Hotel Tallinn.

Vaata Fashionista Lifestyle blogisse SIIT.