25.07.2017, 16:15
3 viisi, kuidas hoida avokaadot kauem värskena
Tervisliku toidu austajaid on avokaadot juba ammu erinevates retseptides kasutanud, kuid kuidas hoida seda imevilja värskena ka siis, kui oled selle juba pooleks lõiganud?
FOTO:
Hoiusta seda sibulaga
Pane avokaado kaanega suletavasse õhukindlasse anumasse koos ühe värskelt hakitud punase sibulaga. Sibulas sisalduv väävel (sama aine, mis seda hakkides ka pisarad jooksma paneb) oksüdeerub avokaado rohelisel pinnal ega lase sel vähemalt paari päeva jooksul pruuniks muutuda.
Määri sellele oliivõli
Veel enne, kui pooliku avokaado õhukindlasse anumasse asetad, võid selle pinnale ka oliivõli määrida, et roheline supervili kauem söödav püsiks.
Kata see sidrunimahla ja toidukilega
Kui sa oliivõli kasutada ei soovi, määri avokaadot sidrunimahlaga. Õhukindla karbi asemel mässi see hoopis toidukilesse. Suru kilet ka kergelt avokaado rohelise osa vastu, et sidrunimahl sellesse paremini imenduks.
Allikas: PureWow