Pole vahet, kas oled parema- või vasakukäeline, mitte domineeriva käega küünte lakkimine on sama raske kui kinnisilmi sõnumi saatmine. Kuidas sa ka ei üritaks, jääb üks käsi alati ilusam kui teine. Meil on sulle aga üks nipp: kui kasutad parasjagu lakkimiseks mitte domineerivat kätt, liiguta pigem kätt, mida parasjagu lakid, mitte kätt, milles hoiad lakipintslit. See võib kõlada kummaliselt, aga on tegelikult päris loogiline. Sul on oma domineeriva käe üle palju parem kontroll, mistõttu jääb tulemus palju ilusam.

Rääkides puhtusest…

Tumedat küünelakki on kordades raskem eemdaldada, aga meil on lahendus! Eemalda atsetoonise vatipadjaga esmalt lakk kogu küünelt. Nüüd märkad, et osa lakki jäi küünenahkadele. Haara vana ripsmehari, kasta see küünelakieemaldajasse ja “harja” oma küünt. Harjased pääsevad igasse praokesse ja juba sekunditega on su küüned puhtad!

Lihtne pediküür

Kui maniküür on tehtud, soovid ju ka pediküüri. Varbaküünte lakkimine võib olla tõeliselt keeruline. Selleks, et protsessi lihtsustada, kanna küünelakk lihtsalt varvastele (las läheb üle äärte) ja lase üleöö kuivada. Hommikul mine duši alla ja vaata, kuidas küünenahkadele kuivanud lakk veega minema voolab. Hommikuks on sul professionaalse väljanägemisega pediküür ilma, et pidid hullult vaeva nägema.

Veel üks nipp

Tead neid ebareaalselt suuri korgikesi, mis küünelaki pudeli disainielemendina mõjuvad? Sul on kordades lihtsam lakki peale kanda, kui eemaldad korgi pintsli otsast täielikult. Ära viska neid aga ära, vaid kasuta neid küüne all, mida parasjagu lakid. See annab sulle tegevuse üle rohkem kontrolli ja garanteerib, et värskelt lakitud küüned omavahel kokku ei puutuks.

Allikas: Allure