Öine hooldus. Piserda kuivšampooni juuksejuurtele enne magamaminekut. Magades tõuseb kehatemperatuur, mistõttu muutuvad öö jooksul ka juuksed rasusemaks. Kui enne uinumist kuivšampooni kasutad, ärkad hommikul värskete kiharatega.

Juuksestilist. Ära haara kuivšampooni järele vaid siis kui juuksed vajavad värskendust, kasuta seda ka neisse tekstuuri ja volüümi lisamiseks. Staarjuuksurid kasutavad kuivšampooni tihti modellide soengutes enne moelavale minekut, et anda neile kohevust. Piserda kuivšampooni lisatekstuuri saamiseks juuksesalkudele ja otstele. Masseeri seda kohevuse tekitamiseks veidi ka sisse. See trikk töötab hästi ka siis, kui hakkad krunni tegema.

Abivahend. Piserda kuivšampooni juuksenõelte peale enne, kui neid kiharatesse kinnitama hakkad - see aitab nõelu ühe koha peal hoida. Kui oled just teinud lokke ja juukselakk on need justkui kokku kleepinud, aitab kuivšampoon neid taas lahti harutada ning loomulikuma tulemuse luua. Lisaks sellele katab kuivšampoon ideaalselt blondeeritud juuste väljakasvu.

Kulmude taltsutaja. Piserda kuivšampooni nimetissõrmele ning tõmba sellega üle kulmude. See loob kulmupuudrile ja-pliiatsile ideaalse põhja. Samuti taltsutab karvu, mis ei püsi kuidagi paigal ning muudab kulmud visuaalselt täidlasemaks.

Jahutaja. Kes oleks võinud arvata, et kuivšampooni saab kasutada ka deodorandi asemel. Kuna see suudab imada endasse juustesse tekkinud rasu, toimib see samamoodi ka higiga. Piserda seda seljale, reitele või mõnele muule kehaosale, mis kipub liigselt higistama.

Allikas: Marie Claire