Ruudumuster
Klassikalist ruudumustrit näitasid kevadkollektsoonides nii Oscar de la Renta, Diane von Furstenberg ja Altuzarra – see töötab hooajast hooaega. Sügiseks vali tumedamates toonides ruudumuster (tumesinine, must).

Vikeraare-värvid
Erksad värvid ja läikivad materjalid vallutasid selliste disainerite kevadkollektsioonid nagu Jeremy Scott ja Marc by Marc Jacobs. Miks mitte erksate kampsunite ja värviliste tossudega sügisele värvi lisada?

Armasta teksat
Ilmselt nõustud, et teksad on praegusel hooajal lausa asendamatud. Kevadistel moelavadel nähtud trendid ennustavad aga teksa suundumist täiesti uuele tasemele! Gucci, Stella McCarteny ja paljud teised riietasid modellid sellesse pealaest jalatallani  – sa ei eksi, kui investeerid klassikasse igal hooajal.

Inspiratsioon spordist
Isegi kui sa käid spordist suure kaarega mööda, siis spordist inspireeritud (venivad kangad, liibuvad lõiked) rõivaesemed on mugavad ja kevadmoe üheks märksõnaks – neid leidus näiteks Alexander Wangi, Rag & Bone'i ja Public Schooli kollektsioonides. Vihje: sportlik mood on juba praegu kauplused hõivanud!

Allikas: Fashionista