Päikesevalgus, mille käes su ilutooted aknalaual on, ei ole neile sugugi kasulik. Samuti mõjub halvasti ka jahe õhk, mis aknaraamide pragudest sisse tungib. Pidev temperatuuride kõikumine kahjustab emulsioone nagu sinu ihupiim või kreem. Aseta oma armastatud (ja hinnalised) kosmeetikavahendid kindalmasse kohta nagu näiteks magamistoa sahtlisse.

Kosmeetika vannitoas

Tuleb välja, et kuigi riiulid ja kapid vannitoas on ilutoodete hoidmiseks kõige mugavamaks lahenduseks, on vannituba selleks tegelikult kõige hullem koht üldse. Vannitoas olev veeaur tekitab aja jooksul hallitust ja baktereid. Liiguta kõik ilutooted, mida sa duši all ei kasuta (seerumid, parfüümid ja jumestuskreem) kuivemasse kohta – näiteks magamistuppa riiulitele.

Radiaatori kohal riiulil

Sama teema nagu vannitoa puhulgi – sinu kreemid ja parfüümid ei talu sooja, mis hävitab toodetes kõik vajalikud aktiivsed toimeained.

Koos toiduga külmkapis

Kas sa oled üks neist naistest, kes asetab silmalaineri külmkappi, et selle eluiga pikendada? Tasuks ümber mõelda. Olenevalt toote tüübist (me ei ütle, et see kõigi puhul halb on) on enamiku ilutoodete puhul kõige parem toatemperatuur. Jahedam õhk võib toote keemilist koostist rikkuda muutes seda paksemaks. Eranditeks on sinu värskendav näovesi ja looduslikud tooted (viimastel puuduvad säilitusained, mis teistel sees toodetel on).

Autos

Oled sa kunagi kogemata huulepulga autosse jätnud ja tagasi tulles leidnud selle sulanuna kõrvalistmelt? Sellega ütlesime vist kõik ära...

Allikas: Pure Wow