Foto: Net-A-Porter

Investeeri mugavatesse kontsakingadesse
See ei ole mingi saladus, et kontsakingad lisavad naisele enesekindlust. Samas ei ole kaunis ka vaatepilt, kui naine end liiga kõrgetes kontsades mugavalt ei tunne. Seega investeeri mugavasse kingapaari, millel on sinu jaoks sobilik konts ning mis on ajatult stiilsed (näiteks elektrisinised või mustad kingad). Neist kõige kindlam valik on plokk-konts - mugav, stiilne ja naiselik!


Foto: Topshop

Leia teksad, mis teevad sinu tagumiku kauniks
Üks suurimaid vigu, mida naised shopates teevad, on enda vaatamine vaid eestpoolt. Teksade ostmine ei ole lihtne, kuid kindlasti tuleb leida sellised, mis su tagumiku kauniks ja ümaraks teevad ning seega tuleb end proovikabiinis vaadata ka tagantpoolt. Enesekindlust, mis lisandub teadmisega, et su tagumik näeb hea välja, ei trumpa miski!


Foto: ASOS

Kaabud, kübarad, mütsid
Riietustrikkide ABC hulka kuulub kindlasti ka ühe hea peakatte olemasolu. Kui su juuksed sinuga koostööd ei tee ning soeng hirmus halb välja kukub, tõmba pähe sobilik kaabu, kübar või müts ning su outfit saab hoopis teise ilme!


Foto: Urban Outfitters

Kleit, mida saad alati usaldada
Igal naisel peab riidekapis rippuma vähemalt üks kleit, mille haarad siis, kui tundub, et mitte midagi ei ole selga panna. See ei pea tingimata olema väike must kleit - kõige olulisem on, et selles end alati hästi tunned! Erinevaid look-e saad kleidile lisada põnevate aksessuaaridega.


Foto: Reformation

Allikas: Who What Wear