Dior Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503062118

Vahvlilokid on tagasi
Kuigi John Galliano Maison Margielala loodud kollektsioon oli enam kui ekstravagantne, siis show soengud pakkusid inspiratsiooni ka igapäevaseks katsetamiseks! Üheks märksõnaks olid sasised vahvlilokid, mis olid juustesse tehtud kas teatud vahega (nagu sel pildil) või hoopis vaid juusteotstesse. 


Maison Margiela Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503062223

Viimistletud lainelokid
Elie Saabi modellidele oli tehtud pea keskele seitel ning juuksed keeratud õrnalt lokki – kuid tegemist on selle trendi viimistletuma variandiga. Kasuta soengut järele tehes kindlasti lokke kinnitavat lakki ja/või juuksekahu vähendavat vahendit.


Elie Saab Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503072228

Patsitrend
Väsinud tavalisest pikast punupatsist? Punu ühe asemel kolm ja kinnita igaüks eraldi patsi alla. Kolme asemel võid proovida ka kahe patsiga lahendust – Givenchy moelaval olid mõlemad versioonid esindatud. Et soeng püsiks ja see läigiks, ära hoia juukselaki ning läikespreiga kokku. 


Givenchy Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503091347

Seitel ühel küljel
Balmaini moelaval nägi elegantset soengut, mida on kodus ülikerge järele teha. Föönita juuksed ja tõmba seitel nii küljele kui saad. Kasuta juuksesirgendajat, et vabaneda tekkida võivast juuksekahust. Kasuta vajadusel juuksesirgendajat ka selle salgu „töötlemiseks“, mis silmale langeb.


Balmain Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1503052231