2. Kasuta glitter'iga meigitooteid julgemini
"Arvan, et on kena midagi säravat kanda – lihtsalt väldi glitter-toodete kasutamist otsmikul ja ülahuulel. Kasuta säravaid tooteid meigile efekti lisamiseks: silma välisnurkades, kulmuluul või hoopis tavalise laineri peal,“ räägib Scarlett Vogue'ile. Ta rõhutab samas, et mitte üle pingutada, tuleks kasutada üht säratoodet korraga. 

3. Mõõdukalt kunstripsmeid
Näitlejatar kannab seoses oma tööga palju kunstripsmeid – ta soovitab kasutada just ripsmetutikuid, mitte tervet kunstiripsmekaart. "Kasutan tavaliselt 4-5 tutikut ühele silmale ja paigaldan neid alati pintsettidega."

4. Efektsed küüned
Mis puudutab küüsi, siis rohkem on rohkem! "Küünetrendid paeluvad mind väga, kuna olen alati armastanud küüsi lakkida. Juba noorena ostsin palju küünelakke, kuna mu sõbranna Julia ja mina kogusime neid." Praegu on näitlejanna üheks ilukireks aga küünekleepsud, kuigi ta tunnistab, et neid on keeruline paigaldada. Eriti meeldivad talle looma-, kõrbe- või safariprindiga kleepsud.

5. Kassisilma-look ei vea alt
Scarletti arvates pole midagi imelisemat kui silmalaineriga viimistletud kassisilma-look. "Sa saad kanda seda ilma muu meigita või lisada punase huulepulga ning suitsusilma-meigi, kanda igapäevaselt või glamuursel üritusel. See on nagu ideaalne aksessuaar!" Näitlejatar julgustab musta klassikalise laineri asemel aeg-ajalt valima hoopis sinist või pronksjat.

Allikas: Vogue