Levinud trikk, aga kordame üle. Pihusta hambaharjale keskmise tugevusega juukselakki ja tasanda sellega lendlevad juuksekarvad, mis su juuksepiiril turritavad. Sama võtet võid kasutada ka kulmude “ohjamisel” – nii püsivad ka kõige kangekaelsemad karvakesed terve päeva vältel paigal.

2. Tekita lisakohevust

Lisa juustesse kohevust, kasutades juuste tupeerimiseks (juurte juurest) mitte tavalist kammi vaid hambaharja. Kindlasti kasuta samaaegselt ka volüümi lisavat soenguvahendit.

3. Eralda kokku kleepunud ripsmed

Kui sattusid ripsmetušši kasutades liiga hoogu ja said tulemuseks kokku kleepunud ning paksu tušikihi all kannatava ripsmekaare, siis kasuta puhast (!) hambaharja ja kammi ripsmed juurtest otsteni läbi. Tulemus – flirtivad, ühtlase tušikihiga ning kaardus ripsmed.

4. Loo ise küünekunsti

Igatsed originaalset maniküüri? Kasta puhas hambahari küünelaki sisse ja tupsuta (või pritsi, aga vaata, et sa end ning oma ümbrust ära ei määri) see oma küüntele. Veelgi põnevama tulemuse saamiseks kasuta erinevaid küünelakke korraga.

5. Hambahari võib peale hammaste ka muud puhastada

Sega kokku söögisooda, sidrunimahl ja vesi ning hõõru saadud seguga nahalt maha näiteks isepäevituva kreemi tekitatud randid või küüneplaadile tumedatest küünelakkidest tekitatud kollakas alatoon.