Mis oleks veel mõnusam, kui veeta päev või õhtupoolik rahulikus ja mõnusas keskkonnas ja lasta end hellitada. Kõige krooniks võid veeta ka öö hotellis, et unustada koristamine ja tunda end justkui puhkusel. Seda enam, et jaanuari teine pool pakub rohkelt allahindlusi nii spaades kui hotellides... Asu kohe pakkumisi vaatama.

Sul ei ole võimalik täna spaasse minna? Alternatiivina võid kodus endale rahustava näo- või rikastava juuksemaski teha ja vannis mõnuleda. Peaegu sama mõnus!

2. Vaata oma lemmikfilmi või -sarja

Pane peale film, mis sulle on alati hea tuju toonud, meenutab muretut aega või mõnd väga ilusat päeva.

3. Mine loodusesse jalutama

Võta ette mõne looduskauni koha külastus, tee pilte ja naudi värskes õhus viibimist. Muremõtted ei tule ilusas paigas pähegi ja värske hapnikurikas õhk teeb sinu nahale vaid head.

4. Mine välja õhtustama

Kord aastas võib ju end toiduga lohutada. Mine külasta oma lemmikrestorani või mõnda kohta, millest oled head kuulnud, proovi uusi maitseid ja naudi atmosfääri. Kutsu kaasa parim sõbranna või kallim ja nautige!

5. Ava kingituseks saadud kallis šampanja

Kindlasti oled kuulnud väljendit – selle avame mõne väga erilise sündmuse puhul. Aasta masendavaim päev on piisavalt eriline, et endale külluslikke maitseid lubada. Seega, kui sinugi kapis leidub luksuslik šampanja, siis pole paremat õhtut selle avamiseks, kui täna!