Esmatähtsad asjad kõigepealt. Valmista oma ripsmekarvad ette puhastades ja eraldades need ripsmeharjaga või vana ning puhta hambaharjaga. Kasuta ka ripsmekoolutajat, mis muudab silma avatuks ja ripsmekaare pilkupüüdvamaks. Nüüd näeb tušš ripsmetel veelgi ilusam välja.

2. Sa ei arvesta oma silmakujuga.

Erineva kujuga silmad vajavad erinevat tehnikat ja nippe. Kas teadsid, et saad oma silmakuju veelgi paremini rõhutada vastavalt sellele, kuidas ripsmetušši peale kannad?

Su silmade vahel on palju ruumi? Kooluta ripsmed ja kanna ekstrakogus tušši silma sisenurgast keskmiste karvakesteni. See toob silmad teineteisele lähemale.

Su silmad asetsevad väga lähestikku? Kooluta ripsmed ja kanna ekstrakogus tušši silma keskelt välisnurkadeni. See “viib” silmad visuaalselt teineteisest kaugemale.

Sul on väikesed silmad? Kooluta ripsmed ja kanna üks kiht tušši üle terve ripsmekaare. Seejärel kanna ekstrakogus tušši ripsmekaare keskmistele karvatele, mis muudab su silmad suuremaks ja ümaramaks.

Sul on langenud silmalaud? Kooluta ripsmed. Võti on “venitada” ripsmekaar pikemaks, aga mitte muuta seda liiga tihedaks. Kasuta pikendavat ripsmetušši, kandes seda üle terve ripsmekaare. Kanna veel paar kihti välisnurkadesse, et silma üles poole suunata.

3. Sa kasutad vana tušši.

Proovi tuši aplikaatorit võimalikult vähe tuubis sisse-välja liigutada, sest nii surud õhku tuubi sisse ja tušš kuivabki kiiremini ära. Keera tuubi õrnalt aplikaatorit eemaldades ja pikenda oma ripsmetuši eluiga. Võid proovida ka hoida ripsmetušši paar minutit kuumas vees, et seda taas vedelamaks muuta.

Äkki su ripsmetušš ongi juba liiga vana? Muretse uus tušš iga kuue kuu järel (kui see sul ikka nii kaua püsib) või tihedamini, kui see kuivab ja läheb tükki või lõhnab kummaliselt.

4. Tuši aplikaator on vale kalde all.

Mõned harjad ei pääsegi pisikeste karvakesteni, aga proovi puhast salvrätikut harja ümber hoides painutada seda sellise nurga alla, mis meenutab hokikeppi. Nii pääsed karvakestele paremini ligi ja näed selgemalt, kuhu tušsi kannad. Veel kaunima tulemuse saavutamiseks eemalda harjalt üleliigne kogus tušši.

5. Sa ei kasuta õiget tehnikat.

Et ripsmetušši kasutades silmalaud puhtaks jääksid, peaksid tušši peale kandes alla vaatama. Enne, kui asud alumiste ripsmete kallale, lase ülemistel kuivada.

Kui tušš läks ripsmetel tükki, kasuta vana, puhast hambaharja, et karvakesed teineteisest eemaldada.

6. Sa ei eemalda seda (õigesti).

Eemalda ripsmetušš peale igat kandmiskorda! See pole oluline mitte ainult voodipesu puhtana hoidmiseks, aga nii hoiad ka oma ripsmekarvakesi tervena ega ärrita tundlikku silmi ümbritsevat ala.

Ripsmetušši on keeruline eemaldada, mistõttu on oluline, et leiaksid selleks õige eemaldaja. Meie soovitame lisada meigieemaldusvahendile tilgake jojobaõli, mis aitab tagada õrna ja täiusliku puhastusprotsessi. Lisaks toidab ja ravib õli silmi ümbritsevat nahka.

Allikas: Beauty And The Boutique