Kokteilisegaja
See ei tähenda, et sul peaks olema professionaalse baarimehe tasemel komplekt, aga mõned põhilised vahendid võiksid endale varuda: hea sheiker, strainer ehk baarisõel ja mensuur mõõtmiseks (jah, silma järgi mõõtmisest ei piisa).

Stiilsed klaasid
Ideaalis võiksid ühes koduses baaris olemas olla erinevas suuruses klaasid ja pokaalid, kuid puhtalt praktilisel põhjusel piisab ka sellest, kui sul on olemas traditsioonilised madalad ja laiad klaasid.

Sidrunipress
Pigistad jätkuvalt sidruneid käte abiga, või mis? Säästa enda käsi ja aega ning kasuta spetsiaalset sidrunipressi.

Kokteili valmistamise nui
Loomulikult saaks hakkama ka tavalise lusikaga, aga kui tihti on sul võimalik osta spetsiaalne töövahend, millega asju purustada?

Kvaliteetne jäänõu
See võib tunduda küll tobe, aga purustatud jää ei muuda su kokteile kuidagi paremaks. Suured jääkuubikud sulavad aeglasemalt (sinu viski-armastajast sõber nõustub kindlasti), hoides joogi kauem külmana ilma seda lahendamata. Kasulik nipp: jäisest kokteilist Instagrami väärilise pildi tegemiseks keeda vett kaks korda enne selle külmutamist.

Hea kokteilipiibel
Ükski baar pole täiuslik ilma suurepäraste retseptideta, et maitsvaid kokteile valmistada.

Baarikäru
Olgu, sa tõenäoliselt otseselt ei vaja seda, aga olgem ausad, see loob elutuppa koheselt telesarja "Mad Men"-laadse tunde.

Allikas: PureWow