Hea uni teeb sinu nahaga imet – see sõna otseses mõttes taastab ja turgutab seda. Vähene uni muudab naha kahvatuks ja elutuks ning toob tumedad ringikesed sinu silmade all paremini nähtavale.

2. Tumedate silmaaluste peitmine rohke peitekreemiga ei tööta.

See teeb asja ainult hullemaks, rõhutades kortsukesi ja paistes silmaaluseid. Patsuta näpuotste või spetsiaalse aplikaatoriga peitekreemi õrna kihina jumestuskreemi peale, et tulemus jääks võimalikult loomulik ja kaunis.

3. Tahad end vanemaks muuta? Kasuta puuderjat põsepuna.

Su nahk pole enam nii sile kui varem ja seda katavad joonekesed või laigukesed. See on loomulik. Puuderjas põsepuna kandub ka nendesse joonekestesse ning lõpuks on su põsed hoopis ebaühtlaselt laigulised… See pole küll tulemus, mida soovisid.

4. Kulmude eest hoolitsegu spetsialist.

Väsinud silmi aitab ergutada kaunilt ent loomulikult kaardus kulmukaar. Kaar on kulmude oluline osa, mille kujundamine tasub jätta eksperdi hooleks.

5. Kui su ülahuule juures on sügavad joonekesed, unusta huuleläige.

Sama kehtib ka tumedate huulepulkade kohta. Kui sul pole just tumedapoolne nahk või täidlased joonekesteta huuled, unusta need ilutooted kohe. Need tunduvad küll tuubis seksikad ja elegantsed, aga tegelikult valguvad need joonekestesse ja miski ei muuda sind vanemaks kui “veritsevad” huuled.

6. Uusimad trenditooted ei pruugi sinu peal toimida...

Leia jumestuskreem, mis sobib just sinu nahatooniga; lõige, mis kaunistab sinu kehatüüpi; ja ära lase end mõjutada sellest, mida sa nii kui nii ei saavuta. Eriti, kui vaatad peeglise ja näed isegi, et sul on juba imekaunis välimus!

7. Ära karda halli – see võib olla suurepärane!

Isegi, kui su juuksed hakkavad tasapidi halliks minema, hoolitse nende eest ja käi järjepidevalt juuksuris, kasuta palsameid ja juuksemaske. Hall juus kipub olema kuivem ja kahusem ning nende tähelepanuta jätmine on tõeline kuritegu. Õige hoolduse korral teed oma juustega aga ka palju noorematele silmad ette!

Allikas: Huffington Post