Lisaks ilmsele (silmapaistev tolm, kasutatud vatitupsud, eelmise kliendi küünepuru), jälgi ka seda, kust võtavad töötajad oma töövahendeid. Kas need on asetatud spetsiaalsesse masinasse, mis bakterid ära hävitab või tavalise purgi sisse? Kui viimane, siis jaluta viisakalt välja.

2. Litsentsid pole nähtaval kohal

Korralikul ilusalongil võiksid olla iga töötaja tegevuslitsentsiga kliendile nähtaval kohal (tavaliselt sissepääsu juures) üleval. Kui neid salongis silmad, vaata ka, et litsentsid poleks aegunud ja kui need pole näha, ära pelga küsida.

3. Salongi jalavannid on mustad

Tavalised jalavannid on parimad, sest masseerivate jalavannide filtrid muutuvad kiiresti ebahügieeniliseks, jättes vette ringlema eelmise kliendi surnud naharakud. Kui su salongis on masseeriva funktsiooniga jalavann, vaata, et nad kasutaksid spetsiaalseid ühekordseid kilekotte.

4. Klientidele mõeldud tualettruum on must ja haisev

See on selge signaal, et ka ülejäänud ruumid pole puhtad. Sa ei tahaks ju süüa restoranis, kus on räpane köök?

5. Töövahendid on vanad

Lähed pediküüri? Jälgi, et töövahendid nagu küüneviil ja varbaeraldajad oleksid täiesti uued, sest neid pole võimalik täielikult steriliseerida. Sinu küünetehnik peaks võtma vahendid otse uuest pakist. Muud tooted nagu küünetangid või küünenahkade tagasilükkajad võiksid olla kinnises kotikeses, mis viitab, et neid on vahetult enne desinfitseeritud.

6. Küünelakid tunduvad aegunud

Paljud salongid lahjendavad vanu, tükkis küünelakke atsetooniga või tavalise küünelakieemaldajaga, et lakki vedeldada ja seda oleks kergem peale kanda. See aga rikub laki koostist ja see praguneb küüntel kergemini.

7. Ajakirjad on kortsus

Mõtle kõigile kätele, mis on neid ajakirju puutunud kõigest ühe kuu jooksul (või isegi nädala). See on suurepärane koht pisikute levimiseks. Mitu kuud vanad, räbaldunud ajakirjad on selge märk hooletusest – ja miks sa eeldad, et sinusse teisiti suhtutatkse?

Allikas: Pure Wow