Leia lahendus sellele, mis sind fotol enda juures kõige enam häirib
Kui sa näed endast pilti, mis sulle üldse ei meeldi, siis võta hetk ja analüüsi, et mis põhjusel see sulle ei meeldi. On see su juuste pärast? Või meigi pärast? Või istuvad riided seljas halvasti? Tee endale selgeks, millised värvid, lõiked ja meik sulle kõige paremini sobivad - sellised detailid mängivad fotol väga olulist rolli!

Kasuta filtrit
Fotofiltri kasutamine on üks geniaalsemaid ja lihtsamaid viise, kuidas pilt paremaks muuta. Filtrisse võib suhtuda kui millessegi, mis toob esile sinu kõige paremad omadused, suunates tihtilugu valguse just sinna, kus seda kõige enam vaja on. Tee endast selfie ja katseta erinevaid filtreid, et näha, kuidas nad sinu peal täpselt mõjuvad!

Lõuajoon on kõige tähtsam
Topeltlõug on üks halvemaid asju, mis kipub fotodele ronima. Et seda jubedust vältida, keera oma nägu kaamera suhtes nurga alla. Vaata ka, et kaamera ei asetseks sinu silmade kõrgusest liiga palju madalamal ning ära jumala eest tõmba lõuga kaela poole.

Ära kunagi paiguta end otse valgusti alla
Pilti tehes tee alati kindlaks, et sa ei seisa täpselt valgusti all - nii tekivad näole ja kehale tobedad varjud, mis sind kohe kindlasti ei kaunista.

Vaata natuke üle kaamera
Kui suunad oma pilgu õrnalt üle objektiivi, siis tõstab see automaatselt su lõuga. See toob esile sinu lõuajoone ega lase topeltlõual tekkida.

Kissita õrnalt silmi
Tihtilugu ajavad inimesed kaamera ees seistes silmad hirmus punni ning tulemuseks on ehmunud näoilme. Targem on silmi hoopis hästi õrnalt kissitada, sest nii jääd fotol palju kaunim. Enesekindlus tuleb silmadest ja jäta meelde, et kaamera tabab iga sinu emotsiooni!

Tea, et iga foto ei peagi täiuslik olema
Jäta meelde, et see ideaalne foto staarist või sinu sõbrast on vaid ÜKS paljude seast, mis hästi välja kukkus. Iga fotograaf teab, et iga saja foto kohta on tõenäoliselt vaid üks, mis on avaldamist väärt, seega ära ka sina ehmu, kui need kümme pilti, mis endast klõpsasid, kõige paremad ei jäänud!

Vaata ka videot, mis õpetab silmi kaamera ees õigesti kissitama:

Allikas: Who What Wear