See on nõuanne on pärit Coco Chanelilt ning praeguseks saavutanud juba klišee staatuse. Aga miks? Mõningatel juhtudel on klišeedel tõepõhi all – neist on lihtsalt juba äraleierdamiseni tüdinetud. Paljud naised ehivad end sõna otseses mõttes üle – seega, enne kui toast välja astud, võta üks “kulin” vähemaks.

2. Istu oma rõivastes

See kõlab küll veidrana, kuid loe siiski edasi. Kui lähed kuhugi, kus tead, et pead istuma – restoran, kontor, kokteilibaar –, mõtle oma riietus läbi. Plaanid õhtul sõbrannadega välja minnes kanda neid vintage-teksasid, milles “vaevu hingata saad”? Kui suundute restorani õhtustama, kaalu siiski millegi mugavama eelistamist…

3. Vaata enne toast väljumist oma kogu outfit üle

Pane ette ka päikeseprillid, võta kätte käekott, pane jalga kingad… Eesmärk on, et näeksid end nii, nagu inimesed tänaval seda teevad. Kas su komplekt ikka on tervilik või tahaksid midagi muuta?

4. Kahtled selles, mida peeglist näed? Tee endast pilt

Kui pilt, mis sulle peeglist avanes, kahtlusi tekitab ja sa ei tea täpselt, mida muuta, tee endast läbi peegli selfie. Kui peegel võib valetada, siis foto ei valeta kunagi. Pilt tundub kuidagi värvitu? Lisa värvilaiguks värviline kaelarätt! Narmastega käekott tundub liialdusena? Vaheta see ontlikuma vastu välja. Sina oled otsustaja!

5. Kontrolli, ega su rõivastel pole nähtavaid aluspesurante

Pükstest läbikumavad aluspesurandid ei kaunista küll kedagi – topeltkontroll ei tee kunagi paha! Isegi kui oled kindel, et midagi kuskilt läbi ei paista, kontrolli veel.

6. Kas sul on ikka kõik vajalik kaasas?

Vaata üle, mida su käekott sisaldab – kas ikka kõik vajalik sai kaasa võetud? Lisaks vaata SIIT, mida iga naise käekott alati sisaldada võiks. Nii oled igaks ootamatuseks valmis.

7. Alusta uute kingade “sissekandmist” juba kodus

Uued kingad on oi-kui-ilusad, aga need võivad päeva peale ka tõeliseks õudusunenäoks muutuda. Plaasterda oma jalad aegsasti ära ja ära unusta mõned plaastrid ka käekotti pista… Esimene päev uusi kingi kandes ei tohiks valusate villidega lõppeda. Isegi siis, kui su kingad pole uued, vaid lihtsalt vähe kantud, võiksid nende kandmist juba kodus "harjutada" - nii tead, mis sind kodust lahkudes ees ootab.

Allikas : Who What Wear