Kanna “nähtamatuid” pükse. Selliste pükste puhul justkui “sulanduks” su jalad puusadeks ja pikenevad seeläbi visuaalselt. Ja ei mingeid koledaid õmblusrante!


La Perla, 60.-

Kui sa tahad võdisevat tagumikku vormida...

Kanna vormivaid sääreosaga pesupükse, mis tõmbavad kõik üleliigse kokku. Vanasti oleks sellise pesu kandmine tähendanud tõsiseid vereringehäireid, kuid mitte enam! Sellised püksid on piisavalt tugevad, aga samas on jalas siiski väga mugavad.


Spanx, 50.-

Kui sa tahad oma kaunist vöökohta esile tuua...

Kanna madalalõikelisi aluspükse. Kui sa istud, tõuseb su särk veidi üles ja pole midagi inetumat kui pükstest välja ulatuv aluspesu. Eelistades madala värvliga pesu seda piinlikku probleemi ei teki ja kõik, mis peab olema privaatne, selleks ka jääb.


Change, 19,90

Kui su reied hõõruvad ebamugavalt...

Kanna pikkade säärtega aluspesu. Kas selleks on vormivad püksid või pitsist püksid – valik on sinu, tähtis on, et pükstel oleks sääred. Kui kangas on reite hõõrdumise vahel, ei teki neile ebameeldivaid nahaärritusi.


Spanx, 50.-

Kui su kõht punnitab üle püksivärvli...

Kanna keha korrigeerivat pesu! Isegi kui sa igapäevaselt selliseid pükse kanda ei taha, siis sinu pesusahtlis võiks selline pesu kindlasti olemas olla.

Dolce & Gabbana, 240.-

Kui sa ei tunne end stringe kandes enesekindlalt...

Kanna bikiinilõikelisi aluspükse. Jah, stringid on ikka veel populaarsed, kuid kui tunned end neid kandes ebakindlalt, siis vali lihtsalt midagi katvamat. Et olla seksikas, ei pea olema alasti…

Calvin Klein, 30.-

Kui sa tahad "sangu" varjata...

Kanna korsetti! Tänapäeval ei ole korsetid ebamugavad – vastupidi! Venivast kangast pesutükk teeb oma töö üllatavalt kergesti ja keegi teine peale sinu ei pea seda teadma.


Spanx, 108.-

Kui kahtled, et rõivastus on liiga paljastav...

Proovi keha vormivat body't. See on peaaegu nähtamatu, kuid toetab sealt, kus vaja.

Fashion Forms, 36.-