Too kontorisse värve IRIS JANVIERi midipikkuses kleidiga. Lisa soovi korral aksessuaare või kui eelistad minimalistlikku joont, siis kanna nagu modell moe-show'l. Plusspunktid stiilsete madalate kingade eest! Sulle meeldivad põnevad lõiked, kuid arvasid seni, et kontorirõivastesse on neid raske tuua? IRIS JANVIER tõestab vastupidist... Kombineeri põnevad lõiked neutraalse tooniga, siis hoiad välimuse tasakaalus.

TIINA by Tiina Talumees esitles jersey-kleite, mis teevad kontorirõivaste valimise oi kui lihtsaks! Proovi kanda seda mitu päeva järjest, sobitades juurde erinevaid aksessuaare - saavutad iga kord erineva tulemuse! Absoluutsed basic-kleidid iga kontorinaise garderoobis. Kuhugi pole kadunud aga ka seeliku ja pluusi ajatu kombinatsioon. Šikk ja asjalik, kui tahad näha välja elegantne, seejuures üle pingutamata.

Piret Ilvese moemaja esitles sel hooajal väga aktuaalset midiseelikupikkust. Põhjamaiselt minimalistliku käekirjaga komplekt sobib igasse moodsasse office'isse. Katseta ka erinevate materjalidega – kolleegide tähelepanu ja komplimendid on ootel!

Oksana Tanditi kollektsiooni üks domineerivaid värve oli hall – sobita hall kleit näiteks veinipunase peenikese vööga. Kujundades koplekti õhtuseks ajaks sobivaks, lisa ka põnev kaelaehe!
Kas sinu garderoobis on kvaliteetne pükskostüüm? Oksana Tanditi loodud pükskostüüm võiks kuuluda iga naise garderoobi – suurepärane valik päevadel, kui sul on tähtsaid kohtumisi, koosolekuid või esitlusi. Kanna päeval madalate dändikingade või õhtul šikkide kõrgete kontsadega.

Vaata galeriid ja inspireeru!