Dr Irena Eris Algorithm vananemisvastane päevakreem (36 €)

Kreemi koostises on uuenenud kollageeni- ja elastiinistruktuur, mis kindlustab naha noorusliku nõtkuse ja elastsuse. Kreemi kasutamise tulemusena paraneb nahatugevus ja kurdude ning kortsukeste silmnähtav vananemine. Kreemis sisaldub ka päikesekaitsefaktor SPF 20.

L´Occitane Divine näokreem (87 €)

Nii päeva- kui öökreemina kasutatav kreem sisaldab unikaalset patenteeritud kompleksi kolmest olulisest koostisosast – orgaaniline käokulla eeterlik õli, mis stimuleerib nahas kollageeni tootmist; käokulla rakuekstrakti, mis tugevdab nahaalust sidekude ning kombineeritud ekstrakti seitsmest looduslikust koostisosast, mis kaitseb ja parandab naha DNA-d, ergutab rakke, tugevdab nahka, modelleerib näokontuure, tõstab kortsupõhja ning ühtlustab jumet, vähendades tumedate laikude intensiivsust.

Sensai Cellular Performance päevakreem (113 €)

Siidine õhkõrn kreem kandub sujuvalt nahale ning imendub kiiresti, pakkudes mõnusat niisutust ning kaitstes samaaegselt nahka vananemist põhjustavate faktorite eest. UV-kaitsega (SPF25) värske ning särtsaka lõhnaga kreem virgutab vaimu ning selle pealekandmine pakub igapäevast naudingut (kreem on mõnusalt puuvilja- ja lillelõhnaline).

Elizabeth Arden Flawless Future Powered by Ceramide™ kerge niisutav näokreem (49 €)

Uuringud näitavad, et aastatuhandevahetuse generatsioon on stressi suhtes kõige vastuvõtlikum ning krooniline stress mõjutab naisi rohkem kui mehi. Elizabeth Ardeni uue näohooldussarja tooted sisaldavad tseramiide, kaitsvat proteiinikompleksi ja võimsaid nahakirgastajaid, mille viimistletud segu võitleb esimeste vananemisilmingute vastu. Näokreem sisaldab päikesekaitsefaktorid SPF30.

MOSSA sügavniisutav päevakreem (17,90 €)

Sügavniisutavas päevakreemis on viis-ühes intensiivne toime, mis niisutab nahka ja jätab nahale meeldiva tunde. Hüaluroonhape aitab kuivusest tingitud kortse täita ja siluda ning parandab naha niiskustaset. Looduslikud õlid kaitsevad nahka kuivuse eest. Vitamiin C stimuleerib kollageeni sünteesi, hoides ära kortsude tekke ja parandades naha tekstuuri.Marjadest pärinevad vitamiinid elavdavad rakke, mis muudab naha säravamaks.

Bottega Verde Helichrysum E-vitamiiniga näokreem (15,99 €)

Sa pole sellest brändist seni midagi kuulnud? Itaalia looduskosmeetikabränd Bottega Verde avas oma esimese kaupluse Ülemiste Keskuses alles hiljuti – brändil on aga 40 aastane ajalugu ja tegemist on Itaalia parima ühebrändilise jaeketiga, mis toodab ja müüb looduslikest toimeainetest valmistatud kosmeetikat. See näokreem on oma kõrge E-vitamiini ja SPF (30) kaitse poolest.

LUMI värskendav kase näovesi (21 €)

LUMI värskendava kase näovee võlu peitub eestimaistes kasepungades. Kasuta seda puhastava toonikuna näopuhastusrutiini lõpus, et nahka tasakaalustada ja/või pihusta stressirohkel tööpäeval või kuumal suvisel pärastlõunal otse näole. Virgutav näovesi sobib igale nahatüübile, ka kõige tundlikumale.

MÁDARA puhastav näokoorija (4,90 €)

Unusta karmid koorijad – see õlil põhinev koorija muutub hetkega piimjaks, puhastades naha õrnalt kuid efektiivselt. Pehmendab ning uuendab nahka, loomulikku niiskustaset rikkumata. Aprikoosi ja kaera õlimolekulid seovad mustuse, samal ajal kui looduslikud õrnad mikroskoopilised vahaterakesed aitavad puhastada ummistunud poore, eemaldada surnud naharakke ning nahka poleerida. Stimuleerib naharakkude loomulikku uuenemisprotsessi ja saad pehmema, siledama ja puhtama naha.

Darphin Stimulskin Plus Serumask (140,59 €)

Mitmekordselt tõhus korrigeeriv seerum-mask igale nahatüübile. Noorendava toimega hübriidmaski tõhusus baseerub ikooniliste seerumite ja salongihooldustes kasutatavate maskide efektiivsel koostoimel. Mask pakub tõeliselt luksuslikku poputavat mugavustunnet ja muudab naha nähtavalt noorulikumaks juba esimesest kasutuskorrast alates. Nahatekstuur on kaunim, jooned ja kortsud silmnähtavalt vähenenud, nahk on pringim ja näokontuurid piiritletumad.