Glükeemiline koormus (võtab arvesse, milline mõju on normaalsel toiduportsjonil veresuhkrule ja insuliini tootmisele, arvestab ka söödud toidu kogusega) pole ideaalne, kuid kuna selles roas pole piimatooteid ega šokolaadi ning see ei sisalda liiga palju soola, ei mõju see nahale väga halvasti.

8. Praetud kana. Pole nii halb, kui sa arvad.

Tegemist pole just kõige tervislikuma roaga, samas on selle ainus miinus fakt, et see on praetud roog.

7. Ramen. Võtab nahalt sära.

See sisaldab palju soola, mis viib vedeliku organismist välja. Nahk kaotab selle tulemusel elastsuse ja sära, ehkki vaid ajutiselt.

6. Friikartulid. "Kuivatavad" nahka.

Tegelikult polegi friikartulid väga kohutavad, kuid nad sisaldavad palju soola ja nahk muutub selle tulemusel ajutiselt kuivaks ja tuhmiks.

5. Piimakokteil. Halb, eriti kui sisaldab šokolaadi.

See sisaldab palju suhkrut ning seetõttu on piimakokteili glükeemiline indeks kõrge. Lisaks on tegemist piimatootega, mis pole samuti hea. Ja kui maitseks on veel lisatud šokolaadi, on asi veelgi hullem, sest šokolaad võib anda põhjuse akne avaldumiseks.

4. Juustuburger. Väga halb.

Juustuburgeritel on vaid veidi väiksem glükeemiline indeks kui pitsal või juustuga makaronidel, kuid need sisaldavad vähem piimatooteid ja see on hea.

3. Makaronid juustuga. Üks halvimaid.

Kõrge glükeemilise indeksiga toit, mis mõjub halvasti nii kortsudele kui aknele. Lisaks sisaldab see roog palju juustu, mis on taas piimatoode ning võib olla „laetud“ kasvuhormoonidega, tekitades omakorda aknet.

2. Pitsa. Väga halb.

Kõrge glükeemilise indeksiga, tõstab veresuhkru taset, tekitab aknet ja selle laguproduktid tekitavad aineid, mis vähendavad kollageeni taset nahas. Ka pitsal olev juust võib sisaldada kasvuhormoone, mis põhjustab aknet.

1. Burrito. Hullematest hullem.

Kõrge glükeemilise indeksi ja piimatoote kombinatsioon teeb sellest roast naha kõige hullema vaenlase. Hormoonide tase hüppab kõrge glükeemilise indeksi tõttu üles, naha rasu kvaliteet halveneb ja potsentsiaalne akneoht suureneb. Liigne soolasisaldus viib veepuuduse ja naha tuhmistumiseni.