Mood on hetkel palju tööstuslikum ja keskendub rohkem ärile. Ka on see rohkem seotud sotsiaalmeediaga, mis on hea, sest nüüd on ka modellidel hääleõigus. Moetööstuses töötab praegu palju rohkem modelle ja ka nende etniline taust on väga erinev.

Mida armastad maailmas ringireisimise juures kõige rohkem?

Mulle meeldib viibida erinevates kohtades ja õppida erinevate kultuuride kohta. Eriti huvitab mind see, kuidas inimesed käituvad ja kuidas nad elavad. Olen reisinud pooleaastasest saati, ent ei väsi sellest ilmselt mitte kunagi.

Kas sul on mõni lemmikkoht, kuhu alati naased?

Üks mu lemmikkohti on kindlasti Tokyo. Viimati viis mind sinna H&Mi kampaania filmimine ja oli tore sinna naaseda. Armastan kohti, millel on ajalugu, kus saab midagi õppida ja mis lubavad sul leida kontakti oma vaimse poolega. Soovin lahkuda hea energiaga.


Hetk videovõttelt.

Räägi meile kõige meeldejäävaimast hetkest kampaaniaklipi filmimisel.

Pidin kaasa laulma Wham!-i loole. See oli lõbus, sest seda muusikat kuulasin suureks kasvades.

Milline on su lemmikese 2017. aasta H&Mi sügiskollektsioonist?

Kandsin kogu klipi valmimise vältel ühte komplekti - tumedat kaherealist pükskostüümi. See oli kindlasti ka mu lemmik kollektsiooni esemete seast.

Kuidas sa seda kostüümi ise stiliseeriksid?

Kannaksin seda täpselt samamoodi, kui see klipis stiliseeritud oli. Kehasse töödeldud bleiser oli eest kinni nööbitud, kuid veidikene nahka paistis siiski. Tegemist oli hea tasakaaluga naiseliku ja maskuliinse vahel. Ma olin komplektiga väga rahul, sest kõigele lisaks oli see ka mugav.

H&Mi sügiskollektsiooni märksõnaks on glamuur. Mida see sõna sinu jaoks tähendab?

Ma kannan ainult mugavaid rõivaid. Esemed ei pruugi olla viimase hooaja omad, isegi mitte lähikümnenditest ‒ need võivad olla ka vintage. Ka pidulikult rõivastumine meeldib mulle väga. Mulle meeldib kombineerida, olen seda alati teinud. Valin oma rõivad ise. Usun, et sina kannad rõivaid ja mitte vastupidi ‒ just siin peitub glamuuri võti. Lisaks peab muidugi mõtlema aksessuaaridele, tegema soengu ja meigi ning siis oledki valmis.

Anna meile nõu, kuidas luua täiuslik sügis-look.

Kanna seda, milles end mugavalt tunned. Kõige tähtsam on see, mis toimub sinu sees. Ma valin rõivad alati sellest lähtudes, mis tujus ma parajasti olen.

Mida armastad teha puhkepäevadel?

Veedan aega oma sõprade ja perega. Kui puhkan, siis teen seda koos endale armsate inimestega. Nii lihtne see ongi! Mulle ei meeldi liiga palju planeerida.

Kui sinust poleks saanud modelli, siis millega sa tegeleksid?

Õppisin alates kolmandast elusaastast tantsu ja teatrikunsti, armastan seda valdkonda siiani.

Allikas: H&M