2. Osta number väiksem
Jah, pole midagi ebamugavamat kui pigistav püksinööp, aga ka liiga lai vöökoht ei anna su välimusele plusspunkte ning kui naised kalduvad pigem ostma liiga väikeseid teksapükse, siis mehed eelistavad millegipärast just numbrivõrra suuremaid, kui neile tegelikult vaja oleks. Järgmisel korral, kui kaupluse prooviruumis teksapükse proovid, haara kaasa ka ühe numbri võrra väiksemad teksapüksid. Kui oled need jalga tõmmanud, tee „kahe sõrme test“ – pükste ja su keha vahele ei tohiks mahtuda rohkem kui kaks sõrme.

3. Skinny'd ei ole vaid hipsteritele
Enamik mehi krimpsutab nina, kui kuuleb sõnu „skinny“ ja „jeans“ ühes lauses. See teksalõige ei ole aga sugugi vaid hipsteritele ja Russel Brandile loodud – kitsad teksapüksid, kui need istuvad hästi, lisavad iga mehe välimusele annuse stiiliteadlikkust. Kui sa siiski ei ole valmis nendega katsetama ja oled veendunult bootcut- või pigem laialõikeliste teksade austaja, siis proovi skinny-lõikeliste pükste asemel hoopis sirgelõikelisi pükse.

4. Jälgi taskuid
Vali liiga detailirikkad püksid ja tõmbad tähelepanu hoobilt sinna, kuhu sa seda muidu (vabatahtlikult) ei tõmbaks. Jälgi kindlasti pükste tagataskuid ja neil olevaid õmblusi – eelista selliseid pükse, mille taskud on „kaunistatud“ pigem tagasihoidlikult ja ka taskud ise ei tohiks olla liiga laiad ega piklikud.

5. Venita
Enamik teksapükstest sisaldab lycrat või muud materjali, mis lubab neil venida – ikka selleks, et sinul oleks mugavam neid kanda. Pükste puhul, mida sa plaanid tihti kandma hakata, on venivuse aspekt ülioluline. Kui sa ise teksapükste silte uurima ei taha hakata, küsi müüjalt nõu.

6. Kui kahtled, vali tume
Kui peaksid valima vaid ühe teksapaari, mida saad kanda nii kontoris kui õhtul välja minnes, vali kvaliteetsed tumedad teksapüksid. Neid on ka lihtne vastavalt olukorrale ümber mängida – piisab vaid särgi ja/või lipsu vahetamisest ja oled taas minekuvalmis!

Allikas: www.mensfitness.com