Sportlikud rõivad
Wangi sportliku alatooniga debüütkollektsiooni rõivaste hulka kuuluvad näiteks kiiresti kuivavast materjalist mustad jooksusärgid ja perforeeritud kangast lühikesed püksid, mida ehib hõbedasel võrkkangal Alexander Wangi logo. Õmblusteta sportlikud T-särgid, maikad ning pikad ja lühikesed topid on kootud silmuskoes ning kannavad endas humoorikaid sõnumeid, mis muutuvad nähtavaks alles siis, kui rõivaese on seljas. Spordirinnahoidjatel on Alexander Wangi logo seljal või laial elastikosal. Lühikestel toetavatel toppidel, retuusidel, kleitidel ja rinnahoidja-toppidel varieeruvad logode suurused ning need on asetatud erinevatesse kohtadesse.

Põhirõivaste kollektsioon
Sportlike elementide abil on loodud stiilsed rõivaesemed, mille seas on ka erinevatest kangastest detailidega scuba-kleit, mille vöökohta kaunistab julge väljalõige. Dünaamilise mustriga retuusidel, mis on valmistatud žakaarkangast, kohtuvad hanejalamuster ja hõbedaselt helklevad vahetükid.
Alexander Wangi kaubamärgina tuntud kangastega eksperimenteerimise tunneb ära iga rõivaeseme juures – eriti ilmekas on see musta krokodillimustriga dressipluusi ning scuba-dressipluusi puhul, mida ehib musta-hallikirju Alexander Wangi logo. Wangi nägemus urbanistlikust sportlikust lähenemisest kajastub ka mustade scuba-materjalist moto-stiilis dressipluuside ja mustade nahkpükste puhul, millel külgi katavad avatavad trukid.

Ülerõivad
Sportlikud ülerõivad pakuvad igakülgset kaitset. Vetthülgavast materjalist parkal on must õmblusteta nokaga kapuuts, hall žakaarkangast scuba-mantel on aga talvise kollektsiooni põhiese. Mustadest motojakkidest on kollektsioonis esindatud nii scuba-materjali ja villa segust jakk kui ka nahkne tepitud variant.

Aksessuaarid
Pikad scuba-kindad, millele on pressitud helkivast materjalist logo, žakaarkangast beanie-mütsid ning graafilise logoga toetavad põlvikud täiustavad kollektsiooni põhiesemeid. Kingade valikus on esindatud kõrge kontsaga ja pööratud äärega kummeeritud nahast poolsaapad, plokk-kontsaga nahksaapad ning kõrge äärega scuba-ketsid. Nahast seljakotil on hõbedasest võrkkangast vihmakate. Nööriga kokkutõmmatav polsterdatud õlakott on valmistatud kummeeritud nahast.

Lisaesemed
Et peegeldada Alexander Wangi elustiili laiahaardelisust ning huumorisoont, on kollektsioonile lisatud veel mõned põnevad esemed nagu joogamatt, veepudel, käterätikud, peapaelaga päikeseprillid ja ujumisprillid. Saadaval on nii päris poksikindad kui ka nende miniversioon võtmehoidjana, samuti kahe sõrme sõrmusele kinnitatud vile ning magnetina toimiv Alexander Wangi võidukarikas.

Vaata galeriid!