“Uue butiigi avamisega otse Tallinna südames liigume ühteaegu kliendile lähemale ja teisalt suudame pakkuda senisest veel paremat rõivaelamust kliendile väärilises keskkonnas,“ avab Katrin Kuldma kolimise tagamaid.

Amanjeda kollektsioonidele lisaks leiab galerii-butiigist valiku kodumaiseid luksusbrände – teiste seas on esindatud bykarine juveelid nii naistele kui meestele. Samuti hakkab butiik kvaliteetse rõivamoe kõrval pakkuma võimalust ka kunsti nautimiseks ja ostmiseks.

Naiste sügiskollektsiooni mudelitele lisaks on uudistamiseks väljas Amanjeda meesterõivaste kollektsioon. Kollekstiooni iseloomustab peen rätsepatöö, maailma kangaparemik ja rafineeritud stilistika. Meeste sügistalvisesse kollektsiooni kuuluvad ülikonnad ja päevasärgid, ilmastikukindlad joped ja moodsalt klassikalised mantlid. Amanjeda kollektsioonide partneriteks on maailma kangaparemik – Cloth Ermenegildo Zegna ja Loro Piana.

Amanjeda Group on moedisainiettevõte, mis on välja kasvanud 1993 asutatud Katrin Kuldma Moemajast. Tänanses moeettevõttes on ühendatud pühendumist nõudvad käsitööoskused ja moodsaim tehnoloogia, põhjamaine karge disain ja maailma parimate kangaste valik. Amanjeda kollektsioone müüakse täna Milanos, Riias ja Tallinnas.

Valgusküllane butiik asub Tallinnas aadressil Kentmanni 6.