Kõik kannavad juuksepikendusi
„Ma pole enda teada olnud ühelgi pildistamisel, kus modell on olnud vaid oma naturaalsete juustega,“ paljastas fototöötleja esimesena veebiväljaandele Refinery 29. Seega, ära muretse, et sinu juuksed ei ole sama paksud ja kohevad kui fotodel olevatel modellidel tundub. Ka neil ei ole!

Kohendavaid padjakesi kantakse ka trikoode ning bikiinide all
Lisaks juustele muudetakse kohevamaks ka rindu. „Kui näiteks bikiinide ülemist osa pärast pildistamist käes hoida, on see tänu kohendavatele patjadele vägagi raske.“

Modellid kannavad ujumisriiete all omakorda rinnahoidjat
Üks šokeerivamaid fototöötleja paljastusi on, et modellid kannavad isegi paelteta bikiinide ülemise osa all push-up rinnahoidjat. Seejärel töödeldakse fototöötlusprogrammis bikiinide alt välja paistev rinnahoidja lihtsalt ära. „Reaalsus on see, et õhukest paelteta bikiinide ülemist osa kandes ei saa loomu poolest väikeste rindadega naistel suurt dekolteed olla, see pole füüsiliselt võimalik ja seepärast Photoshopis selle loomegi,“ sõnas asjatundja.

Modellide rinnad töödeldakse ümaramaks ja suuremaks
Pärast pildi tegemist palutakse tihti töödelda modelli rinnad suuremaks ja ümaramaks. „Neist enamike rinnakorv on tegelikult suuruses A,“ paljastas töötleja.

Vahel LISATAKSE töötlusprogrammis modellidele kilosid juurde
Kui sa oled kunagi mõelnud, kuidas saab fotol üks modell olla samal ajal imepeenike ja kurvikas, siis saladus peitub Photoshopi võlujõus. Töötleja sõnul paluvad brändi esindajad enamasti muuta modellide puusad laiemaks.

Victoria’s Secret on proovinud kasutada kurvikamaid modelle
„Viibisin kord ühel nende pildistamisel, kus olid kaks modelli, kellel olid silmnähtavad kõhulihased, suuremad rinnad ja laiemad reied,“ meenutab fototöötleja. „Hiljem sain aga teada, et neid tüdrukuid rohkem ei kasutatudki, kuna nende fotod ei müünud soovitud rõivaid hästi.“

Ka teised brändid pole „patust puhtad“
Isegi pluss-suuruses modelle palkavad brändid kasutavad väidetavalt ohtralt fototöötlusprogrammide abi. Miks? Reaalsus on see, et mida kaunim on pilt, seda rohkem see müüb. Saladus: töötlust tehakse ka kõige tavalisemate Instagrami piltide puhul. „Tehniliselt on ka kaamera nurga ja valgusega mängimine töötlus, sest sa manipuleerid midagi sel moel, et see näeks reaalsusest parem välja,“ sõnas fototöötleja lõpetuseks.

Allikas: Marie Claire