Kollektsioon „Body Lines“ on mõtteline kummardus inimkeha loomulikule ilule, mistõttu on nii kangaste kui ka tegumoodide valik inspireeritud naha tekstuurist ja kehajoontest.

Ühtlasi on kollektsiooni võtmesõnaks taas lohakas elegants, mida ilmestavad olulisemad uue hooaja moetrendid. Värvidest on esindatud naturaalsed nahatoonid, erinevad sinise variatsioonid, särtsakas roosa ja uue hooaja olulisem moevärv - khakiroheline.

Tegumoodidest on esiplaanil kelluka-siluetid, laiad lõiked nii pükste, kleitide ja üleriiete puhul, mis võimaldavad lõputult kihtidega mängida ning erinevaid esemeid kokku sobitada.

Inimkeha loomulik ilu, eelkõige kontuurid, kumerused ja nahapinna tekstuur kanduvad edasi õmblusjoontesse ja elukogenud nahapinda meenutavatesse kangastesse.

Ühtlasi on Ivo Nikkolo kevadsuvise kollektsiooni kangavalik taaskord hoolikalt läbi mõeldud, rõhk on naturaalsetel kangastel nagu on siid, puuvill, kašmiir ja linane.

Koos Ivo Nikkolo kollektsiooniga esitleti Riia moenädalal ka noore andeka Eesti ehtekunstniku Triin Kuke erikollektsiooni „Ivo Nikkolo x KUKK Jewellery“, mis koosneb kergetest ja mängulistest hõbeehetest.

Vaata videot!