Kasuta hastagi #baltikafashion, et jagada sotsiaalmeedias vahetuid muljeid sügistalvistest trendidest ja kollektsioonidest. Lavatagust melu näevad kõik, kes jälgivad Baltika Groupi Snapchatis.

Montoni, Mosaici, Baltmani, Ivo Nikkolo ja Bastioni sügistalviseid kollektsioone näidatakse 24. augusti õhtul vaid 250 moeasjatundjale, kuid suurejoonelisest moe-show'st ei jää sel korral ilma ka kõik teised moehuvilised, sest kõike catwalk'il toimuvat ja enamgi veel, näevad DelfiTV vahendusel kõik moehuvilised.

Moeõhtul esitletavad kollektsioonid on stiliseeritud erinevalt. Mosaici sügistalvist kollektsiooni stiliseerib hinnatud stilist Merit Boeijkens. Bastioni kollektsiooni sätib tervikuks saatejuht ja stilist Alina Privalova, viimaseid soengutrende näitab modellide peal tippjuuksur Igor Zahharov. Ivo Nikkolo sügistalvise kollektsiooni stilistideks on Ivo Nikkolo disainerid Britta Laumets ja kahekordne Kuldnõela laureaat Eve Hanson. Baltmani kollektsiooni stiliseerib Baltmani peadisainer ja Kuldnõela laureaat Aivar Antonio Lätt. Montoni kollektsiooni stilistideks on Montoni loovmeeskond.

Õhtu muusikaliste vahepalade eest hoolitseb moodne duo Purr Mudd, kes astus sel aastal edukalt üles ka Eesti Laulul.