Modell Myla Dalbesio (27) ei pea end pluss-suuruses modelliks (ta kannab Euroopa suurust 40), kuid ütleb Elle.com-ile, et kutse osaleda oli siiski üllatav: "Sattusin alguses veidi segadusse, sest olen suurem tüdruk. Mitte küll üldse kõige suurem,  küll aga nende hulgas, keda Calvin Klein tavaliselt oma kampaaniates on kasutanud." Modell väljendab, et oli kampaania fotosessioonile minnes veidi hirmunud, kuna ei teadnud, mida temalt täpselt oodatakse, aga tuli välja, et seda, mida teistelt kampaaniamodellidelt (Lara Stone, Jourdan Dunn ja Ji Hye Park) – ilusat fotot! Kampaaniat pildistas Lachlan Bailey.

Dalbesio on minevikus korduvalt oma kehaga pahuksis olnud – alates sellest, kui ta modellina 16aastaselt avastati. Casting'utel käies soovitati tal kaalu langetada, mis lõppes ravimisõltuvuse ja toitumishäiretega. Nüüdseks on ta oma kehaga rahu teinud ja taas endasuuruste modellide osas lootusrikas: "Ma olen vahepealne – mitte piisavalt sale, et kõhnade tüdrukutega koos töötada ja mitte piisavalt suur, et suuremate hulka kuuluda. Ma ei olnud seni leidnud modellinduses oma kohta. Selles kampaanias osalemine andis aga väga hea tunde."

Allikas: Elle.com

Inspireeru videost, kus Myla avab end moe-, keha- ja toiduteemadel.

Vaata Calvin Kleini reklaamfotot ja avalda arvamust, kas sooviksid reklaamides näha lapsmodellide asemel rohkem tavasuuruses naisi.